Besplatna
procjena.
Brzi servis.

Koristite naš selektor kako bi što brže i jednostavnije popravili vaš uređaj. Postupak počinje odabirom proizvođača nakon čega trebate odabrati model. Nakon toga trebate odabrati potrebne radove s popisa dostupnih popravka i naručiti popravak.

Consultation icon

091 400 5767

Helpdesk

Započnite proces odabirom vrste uređaja i proizvođača.

     €

7.5345

Tečaj: 7.5345

iBusiness
Ne očajavajte, kod nas možete brzo i povoljno
promijeniti staklo i zaslon osjetljiv na dodir.

Pametni telefoni imaju osjetljive zaslone i stakla koja pri padu često napuknu. Primjerice, stariji modeli iPhonea otporniji su na padove nego noviji modeli. Noviji modeli iPhonea (od serije 5 na dalje) osjetljiviji su jer su tanji nego svoji prethodnici. Podložniji su savijanju i iskrivljavanju te često dolazi do napuknuća stakla i LCD-a. Svaki slomljeni smartphone ima svoju priču, ali sve priče imaju isti kraj. Obratite nam se putem društvenih mreža, e-pošte, WhatsAppa, Vibera, pozivom ili SMS porukom.

iBusiness
Mijenjamo i ugrađujemo baterije originalnih
proizvođača sa garancijom od 6 mjeseci.

Baterija se može istrošiti, može biti tvornička greška baterije, a na kvalitetu baterije mogu utjecati i vremenski uvjeti, primjerice ekstremne vrućine ili hladnoće. Savjetujemo da provjerite svoje punjače tj. kablove za napajanje pametnog telefona. Uvijek koristite originalne punjače koji su izrađeni za model uređaja koji koristite. Nikada nemojte koristiti kablove na kojima su vidljiva oštećenja. Nekad je kvar u napajanju, a ne u bateriji. Ako smatrate da je s punjačem, kablom i baterijom sve u redu, a sumnjate na utor za napajanje, javite nam se kako bi mogli utvrditi u čemu je problem.

iBusiness
Pružamo uslugu otključavanja mobitela i pametnih
telefona na sve mreže za razne brendove i modele.

Postupak otključavanja uređaja traje jedan do maksimalno dva dana. Tvorničko otključavanje je proces u kojem putem IMEI broja i telekomunikacijskog operatera na kojeg je uređaj zaključan, otključavamo uređaj. Jednom kad se otključa on ostaje trajno otključan i možete ga koristiti na svim dostupnim mrežama.
Garancija? Ako je vaš uređaj pod garancijom ne morate brinuti. Tvorničkim otključavanjem ne gubi se garancija stoga nam se obratite s povjerenjem.

iBusiness
Vršimo servis Apple Mac računala, instalacije Windows
sustava na Mac OSX, kao i nadogradnju software-a.

Pružamo usluge back-up-a i seljenje podataka sa računala na računalo, vršimo instalacije aplikacija i raznih sustava. Kod ranijih modela iMac računala znaju se pojaviti žute mrlje na ekranu, ovaj problem također spada pod servis Apple Mac računala gdje ga uspješno rješavamo u vrlo kratkom vremenu. Po povoljnim cijenama vršimo usluge nadogradnja Apple Mac računala sa dodatnom memorijom, gdje ugrađujemo isključivo originalne RAM memorije. Vršimo popravke napajanja, zamjenjujemo tvrde diskove i ugrađujemo SSD diskove.

iBusiness
Bez obzira na vrstu kvara uspješno ćemo u
jednom radnom danu popraviti vaš tablet.

Zbog neoriginalnih i nekvalitetnih punjača, na tabletu često strada napajanje. Savjetujemo da uvijek koristite originalne punjače. Ako kupujete zamjenske punjače, pitajte nas za savjet o vrsti i modelu punjača. Potrudit ćemo se pronaći najbolji zamjenski punjač za model tableta koji koristite. Pronađite originalne ili zamjenske punjače za svoj tablet u našem web shopu ili poslovnicama.