Sony promjena baterije

Sony promjena baterije brza je i kvalitetna te omogućuje da Sony nesmetano radi kao da je tek kupljen u trgovini. Zamjena baterije najčešće je gotova u nekoliko sati ako imamo potrebnu bateriju u zalihama. Svaka zamjena baterije na Sony ima garanciju od šest mjeseci. Prestanite strepiti i tražiti utičnice oko sebe. iService često omogućuje odlične ponude i sniženja baterija za Sony, stoga ćete u iServiceu uvijek odlično proći. Javite nam se putem e-pošte na info@iservice.hr ili putem inboksa na Facebooku. Pogledajte zaštitne maske, eksterne baterije i ostalu dodatnu opremu za Sony u našoj internetskoj trgovini klikom na ovu poveznicu.

Sony zamjena stakla

Sonyzamjena stakla u iServiceu uvijek je sigurna, brza i kvalitetna. Zamjena stakla najčešće je gotova u jednom radnom danu ako se korisnik najavi za dolazak. iService trudi se širenjem znanja, praćenjem trendova i čestim pogodnostima izići ususret svakom korisniku Sony uređaja. Na zamijenjeno staklo na Sonyu vrijedi garancija od tri mjeseca. Cijena zamjene stakla za Sony ovisi o kojem je uređaju tj. Sony modelu riječ. iService.hr često omogućuje razne popuste za plaćanje gotovinom ili karticama, stoga uvijek možete odlično proči. Novo staklo na Sony omogućit će da, koji god model Sony imate, izgleda kao da ste ga tek otpakirali. Javite nam se putem e-pošte na info@iservice.hr ili putem inboksa na Facebooku. Pogledajte zaštitne maske, eksterne baterije i ostalu dodatnu opremu za Sony u našoj internetskoj trgovini klikom na ovu poveznicu.

Sony servis mobitela smartphonea

Sony servis mobitela smartphonea obuhvaća mnoge popravke na Sony uređaju kao što je zamjena stakla, zamjena baterije, zamjena ekrana, popravak konektora, popravak home tipke, popravak kamere, zamjena leće, popravak tipki za pojačavanje i stišavanje glasnoće, čišćenje zvučnika, popravak mikrofona, popravak proximity senzora, prijenos podataka s jednog uređaja na drugi, prijenos podataka s jednog operativnog sustava na drugi. Javite nam se putem telefona na brojeve ili pošaljite poruku putem kontakt forme ispod, na e-poštu na info@iservice.hr ili putem inboksa na Facebooku. Pogledajte zaštitne maske, eksterne baterije i ostalu dodatnu opremu za Sony u našoj internetskoj trgovini klikom na ovu poveznicu.

Masarykova 18
Svakim danom: 08-20 h, subotom: zatvoreno
Ul. grada Vukovara 20
Svakim danom: 08-20 h, subotom od 09 - 14 h
Scarpina 3, Rijeka
Svakim danom: 08-20 h, subotom od 09 - 14 h

Pošalji poruku u iService

[contact-form-7 404 "Not Found"]