iBusiness

Brzi smartphone, tablet i Mac servis za
tvrtke koje nemaju vremena čekati.

Nazovite:

Telefon 091 400 5767

Pošaljite nam upit

Kontaktirati će Vas naš djelatnik
zadužen za B2B poslovne partnere


Na adresi Vaše tvrtke servisiramo Vaš uređaj
Na adresi Vaše tvrtke servisiramo Vaš uređaj.

Prvi u Hrvatskoj nudimo uslugu popravaka smartphone-a, tableta i Mac računala na Vašoj adresi. Više nije potrebno gubiti vrijeme sa traženjem servisa niti na putovanja u servisne poslovnice, dovoljno je nazvati i mi krećemo k vama.

Štedimo Vaše vrijeme, a Vaše vrijeme je dragocjeno.
Štedimo Vaše vrijeme, a Vaše vrijeme je dragocjeno.

Samo za popravak jednog uređaja Vi morate izgubiti minimalno 45min vožnje gradom, u slučaju slanja poštom gubitak je još veći, otprema, doprema i angažman produljuju gubitak vremena na više od 4 radna sata.

Štedimo Vaše vrijeme, a Vaše vrijeme je dragocjeno.
Servisne usluge, dijelove i opremu plaćate Virmanom.

Nama je bitno da Vi imate ispravan uređaj u što kraćem vremenu – odnosno, odmah. Naši serviseri u svojim vozilima na raspolaganju imaju preko 90% dijelova potrebnih za Vaš uređaj. Plaćate tek po primitku računa ili prema unaprijed dogovorenim uvjetima.

Koje su prednosti našeg B2B
poslovnog modela?

Placanje

PLAĆANJE

Plaćate tek po dolasku računa ili dogovorenim uvjetima

iBussiness prilagođen je svijet usluga i proizvoda za tvrtke i obrte. Osim dolaska na Vašu adresu i uklanjanja fizičkih i programskih oštećenja, onima koji sklope Ugovor o poslovnoj suradnji odobravamo mnoge druge pogodnosti.

Garancija

GARANCIJA

Bez obzira da li je uređaju istekla garancija

Na sve naše zahvate na uređaju bile one programske ili fizičke naravi ostvarujete garanciju iService-a, Ugrađenim dijelovima granacija je 6mj. od dana ugradnje dok je na svu dodatnu opremu garancija jednaka garanciji proizvođača.

Dijelovi

DIJELOVI

Provjereni i originalni dijelovi

Dijelovi ugrađeni u Vaše uređaje isključivo su dobavljeni od provjerenih proizvođača i originalnih proizvođača. Jamčimo ispravnost na sve ugrađene komponente.

Usteda

UŠTEDA

Štedite vrijeme i novac

Vrijeme koje ste izgubili na traženje servisa i putovanja prema istome, vrijeme je koje je nepovratno izgubljeno baš kao i prihodi koji su se u tom vremenu mogli ostvariti. Upravo ti troškovi sa izgubljenim prihodima znaju biti veći od cijene samog servisa.

Poslovnost

POSLOVNOST

Vodeći smo smartphone, tablet i Mac servis

U segmentu malih i srednjih servisera komunikacijskih i računalnih uređaja, sa godišnjom minimalnom kvotom od 5000 servisiranih uređaja. Poslovnicama na više lokacija i potpunom prilagodbom klijentima. Uvijek korak ispred, iService.hr

Iskustvo

ISKUSTVO

Naši serviseri – naša najveća investicija

Svi naši serviseri bili oni u našim poslovnicama ili na terenu, imaju znanja i sposobnosti otklanjati programska i fizička oštećenja u kratkom vremenu. Opremljeni su svim potrebnim specijaliziranim alatima i programskim podrškama.

ISKUSTVA KLIJENATA

Generic placeholder image
Rad u digitalnoj agenciji podrazumijeva konstatan rad na računalu. Većina računala u kreativnim industrijama, zbog svojih performansi je na Mac računalima, koji zbog zvoje politike imaju izrazito teško dostupne i dugotrajne servise. Najbolji partner po pitanju održavanja ove opreme definitivno je iService.hr sa svojim iBusiness načinom. Stigli su u roku pola sata, a dizajner je nastavio rad u roku od sat vremena.
Dubravko Šimenc

BOROVO

Generic placeholder image
Zbog naravi posla, česta su oštećenja naših tableta a svaki popravak znači biti bez “alata“ barem jedan dan. Od kada smo otkrili mogućnost koju pruža iService sa svojim iBusiness načinom poslovanja, oštećenja naših tablet a (ali i smartphone-a) popravljaju se unutar naše tvrtke za svega sat do dva.
Saša Santini

KORTEN

Generic placeholder image
Velike tvrtke, a pri tom mislim na one sa 100 i više zaposlenika, i sa jednakim brojem smartphona unutar nje, svakako trebaju prepoznati mogućnosti koje se sa iBusiness načinom pružaju. Takve banalne stvari, poput pokvarenog zvučnika na smartphoneu zaposlenika, nekada znaju uvelike utjecati na poslovanje tako velike tvrtke. Od kada koristimo usluge iService-a odnosno, od kad imamo Ugovor o poslovnoj suradnji,o našim mobitelima “ne mislimo“. iBusiness je zapravo jedan outsource koje jednostavno moraš imati.
Jasna Mikačić

AGROKOR