Popravljamo sve vrste tableta

Bez obzira na kvarove napajanja, baterije, konektora ili drugih dijelova tableta, uspješno ćemo u jednom radnom danu popraviti vaš tablet. Zbog neoriginalnih i nekvalitetnih punjača, na tabletu često strada napajanje. Savjetujemo da uvijek koristite originalne punjače. Ako kupujete zamjenske punjače, pitajte nas za savjet o vrsti i modelu punjača. Potrudit ćemo se pronaći najbolji zamjenski punjač za model tableta koji koristite. Pronađite originalne ili zamjenske punjače za svoj tablet u našoj internetskoj trgovini i u poslovnicama iService-a.
Kontaktiraj nas >

Zamijenite napuknuto staklo i popravite tablet u iService-u

Najčešći kvar na tabletima je oštećenje prednjeg stakla ili LCD-a. Ako je tabletu napuknuto staklo, savjetujemo da ga ne koristite jer je moguće da se oštećenje stakla prenese i na LCD koji ispod stakla. Popravljamo tablete raznih brendova i razne modele. Apple iPad, Samsung, Huawei, Sony i tableti ostalih proizvođača popravljamo u poslovnicama u Masarykovoj 18 i u Ulici grada Vukovara 20. Servis tableta gotov je u jednom radnom danu ako na zalihama imamo dijelova za traženi model. Svratite u iService na dijagnostiku koja je besplatna. Siguran, kvalitetan i brzi servis za tablete je iService! Kontaktiraj nas >

Tvoje vrijeme je dragocjeno.

U iService-u prednost i pogodnosti imaju ugovorni korisnici.

Servis i održavanje pametnih uređaja za tvrtke i obrte.

Saznaj više >

iService, najbolji izbor za dodatnu opremu

Pronađite idealnu masku ili zaštitu za svoj uređaj, pogledajte široku ponudu u internetskoj trgovini!

Zaštitite svoj uređaj kvalitetnim zaštitnim maskama, kaljenim staklima i folijama za zaslone. iService internetska trgovina nudi određene proizvode koje ne možete kupiti u drugim trgovinama. Puro, Griffin, Black Rock, Redneck i Just Cavalli neki su od vrhunskih brendova zaštitnih maski koje nudimo. Sigurni smo da ćete naći onu koja će vas osvojiti originalnošću, dizajnom, kvalitetom i cijenom. Cijelu sigurnosnu opremu za svoj uređaj pronađite u našoj internetskoj trgovini. Opreza nikad dosta. Sve na jednom mjestu u nekoliko klikova mišem!

Audio oprema > Slušalice >