Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

iService, brzi servis pametnih telefona

Zamijenite napuknuto staklo i zaslon osjetljiv na dodir u iService-u

Pametni telefoni imaju osjetljive zaslone i stakla koja pri padu često napuknu. Primjerice, stariji modeli iPhonea otporniji su na padove nego noviji modeli. Čvrsti modeli iPhonea bili su 4 i 4S kojima se često mijenjao samo stakleni dio s prednje i/ili stražnje strane. Noviji modeli iPhonea poput 5, 5C, 5S, SE, 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus, 7 i 7 Plus osjetljiviji su jer su tanji nego svoji prethodnici. Podložniji su savijanju i iskrivljavanju te često dolazi do napuknuća stakla i LCD-a.

U iServiceu možete promijeniti i staklo i zaslon osjetljiv na dodir za razne brendove i modele pametnih telefona poput iPhonea, Samsunga, HTC-a i drugih.
Zamjena stakla na Samsungovim pametnim telefonima lakša je nego na iPhone uređajima. Primjerice, kod Samsungovih modela S3 ili S4 moguće je zamijeniti samo staklo ako LCD nije oštećen. Ako su staklo i LCD tvornički spojeni, kao što je to u slučaju Samsunga S5, mora se mijenjati i staklo i LCD.
Svaki slomljeni pametni telefon ima svoju priču, ali sve priče imaju isti kraj. Obratite nam se putem društvenih mreža, e-pošte, WhatsAppa, Vibera, pozivom ili dobrom starom porukom. Dijagnostika je besplatna. Popravit ćemo vam ekran i dan!

Trudimo se pomoći što više korisnika raznih pametnih telefona.

Primjerice, na hrvatskom tržištu ima mnogo korisnika Nokijinih pametnih telefona. Ako koristite neki od Nokijinih modela, primjerice Nokia Lumia 800, Nokia Lumia 820, Nokia Lumia 920, Nokia Lumia 1020, savjetujemo vam da nam se javite jer dijagnostika je besplatna, a mi ćemo vam detaljno pojasniti što se mora mijenjati, kakva je teškoća, koliko će servis trajati i koja je cijena servisa za određeni model.

Slična priča vrijedi i za Sony-jeve modele. Noviji modeli imaju tvornički spojeno staklo i LCD, stoga se moraju mijenjati i staklo i LCD.
Spomenimo još da su u rukama naših servisera i HTC pametni telefoni.
Neki od čestih modela koje viđamo na našem “operacijskom stolu” su modeli poput HTC M7, HTC M8, HTC ONE X, HTC ONE, HTC ONE SV te HTC ONE S.
Ako model ili brend nije među prethodno nabrojenim modelima, ne brinite. Javite nam se bez obzira na teškoću, brend ili model. Dijagnostika je besplatna. Naši serviseri pružat će vam u najkraćem roku tražene informacije o servisu, dostupnosti dijelova, trajanju i cijeni servisa.

Tvoje vrijeme je dragocjeno.

U iService-u prednost i pogodnosti imaju ugovorni korisnici.

Servis i održavanje pametnih uređaja za tvrtke i obrte.

Saznaj više >

iService, najbolji izbor za dodatnu opremu

Pronađite idealnu masku ili zaštitu za svoj uređaj, pogledajte široku ponudu u internetskoj trgovini!

Zaštitite svoj uređaj kvalitetnim zaštitnim maskama, kaljenim staklima i folijama za zaslone. iService internetska trgovina nudi određene proizvode koje ne možete kupiti u drugim trgovinama. Puro, Griffin, Black Rock, Redneck i Just Cavalli neki su od vrhunskih brendova zaštitnih maski koje nudimo. Sigurni smo da ćete naći onu koja će vas osvojiti originalnošću, dizajnom, kvalitetom i cijenom. Cijelu sigurnosnu opremu za svoj uređaj pronađite u našoj internetskoj trgovini. Opreza nikad dosta. Sve na jednom mjestu u nekoliko klikova mišem!

Audio oprema > Slušalice >

Otključajte uređaj na sve mreže

iService pruža uslugu otključavanja mobitela i pametnih telefona na sve mreže za razne brendove i modele. Postupak otključavanja uređaja traje jedan do maksimalno dva dana.

Tvorničko otključavanje je proces u kojem putem IMEI broja i telekomunikacijskog operatera na kojeg je uređaj zaključan, otključavamo uređaj. Jednom kad se otključa on ostaje trajno otključan i možete ga koristiti na svim dostupnim mrežama.

Što učiniti u situaciji ako je uređaj pod garancijom?

Ako je vaš uređaj pod garancijom, ne morate brinuti. Tvorničkim otključavanjem se ne gubi garancija. Također, otključavanje je moguće bez obzira na kojoj je verziji operativnog sustava vaš uređaj. Iako postoji način otključavanja uređaja i dolaska u poslovnice iService-a, savjetujemo da ovaj postupak zbog (ne)iskustva ne radite samostalno. Uređaj dostavite u poslovnice u Masarykovu 18 ili u Ulicu grada Vukovara 20. Uređaj možete poslati i putem HP Expressa.

 Servis smartphone mobitela, tableta i Mac računala

iService.hr je servis za iPhone, Samsung, Huawei, HTC, Nokia, Sony i LG smartphone, mobitele i tablete. Brzi servis stakla, ekrana i baterija za smartphone, mobitele, tablete, laptope i PC dostupan je u Zagrebu i u Rijeci. Dogovorite brzi servis zakrivljenog stakla na Samsungu ili servis za iPhone.

servis iphone mobitela smartphona

iPhone
Zamjena stakla
Promjena baterija

servis mobitela smartphone a

Servis samsung mobitela

Samsung
Zamjena stakla
Promjena baterija

servis mobitela smartphone a

Servis samsung mobitela

Huawei
Zamjena stakla
Promjena baterija

servis mobitela

Servis samsung mobitela

Windows
Zamjena stakla
Promjena baterija

servis mobitela smartphone a

servis htc mobitela

HTC
Zamjena stakla
Promjena baterija

servis mobitela smartphone a

servis nokia mobitela

Nokia
Zamjena stakla
Promjena baterija

servis mobitela

servis lg mobitela

LG
Zamjena stakla
Promjena baterija

servis mobitela smartphone a

servis sony mobitela

Sony
Zamjena stakla
Promjena baterija

servis mobitela smartphone a

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.