iService™ tvrtka je koju čini tim stručnjaka sa širokim spektrom znanja i poznavanja suvremenih elektroničkih telekomunikacijskih tehnologija specijaliziranih za smartphone i tablet uređaje. Iza nas je višegodišnje iskustvo u otklanjanju programskih (software) i fizičkih (hardware) nepravilnosti i oštećenja na suvremenim elektroničkih telekomunikacijskim uređajima. Na Hrvatskom tržištu i tržištima u regiji ističemo se brzinom i kvalitetom usluge, kao i kvalitetom ugrađenih zamjenskih i dodatnih dijelova odnosno opreme. Većinu asortimana dijelova koje ugrađujemo čine dijelovi originalnih proizvođača dok se onaj manji dio koji nije moguće dopremiti od originalnih proizvođača, nabavlja isključivo od onih kuća koje nam jamče kvalitet. U oba slučaja, kvalitetu dijelova stavljamo ispred cijene, jer smatramo kako je naša usluga završena tek sa zadovoljstvom našeg korisnika.

Ono po čemu smo vjerojatno najpoznatiji na tržištu i po čemu se najviše izdvajamo je naš pristup korisnicima koji razvijamo od samog početka poslovanja. Jedni smo prvih servisa smartphone i tablet uređaja koji su prepoznali snagu modernih komunikacijskih tehnologija, te iste iskoristili kako bi se približili našim korisnicima i kupcima, naime, osim telefonskim našim korisnicima dostupni smo i putem Facebooka, Twittera, Instagrama itd. Na našim internetskim stranicama moguće je saznati status vašeg uređaja na popravku (uskoro), zatražiti poziv u slučaju da nas ne možete dobiti ili nam je završilo radno vrijeme, također, možete rezervirati popravak u jednoj od naših poslovnica kako biste uštedjeli vrijeme ili prilikom posjeta našem gradu. iService™ trenutno posluje na dvije lokacije u Gradu Zagrebu, i jednoj lokaciji u Rijeci. Naše sjedište je u Ulici grada Vukovara 20 u blizini tramvajskih i drugih javnih prijevoza, dok smo prisutni u Zagrebačkom centru Masarykova 18. U Rijeci nas možete pronaći u ulici Scarpina 3

Za sve korisnike kojima dolazak u naše poslovnice nije najjednostavnije rješenje omogućili smo prodaju asortimana renomirane dodatne preme i putem našeg online store-a. Naručene artikle dostavljamo u suradnji sa HP-Expressom, putem kojeg nam možete poslati i uređaje na popravak.

iService™ zaštićeno je ime i žig pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo pod brojem: Z20111873

Naziv tvrtke:
iService d.o.o.

Sjedište/Poslovnica 1:
Ulica grada Vukovara 20

Poslovnica 2:
Masarykova 18

Poslovnica 3:
Scarpina, Rijeka

Mjesto:
10 000 ZAGREB

Tel:
01/6531 119

Mob:
091/900 57 67 ili 099/477 57 67

OIB:
39737937925

žiro pri PBZ (IBAN):
HR7623400091110626260

SWIFT:
Pbzghr2x

VAT ID:
HR39737937925

Temeljni kapital:
20.000,00kn uplaćen u cijelosti

Članovi uprave:
I. Grginović i M. Vinković

Objave za javnost i materijali za press – uskoro