Nokia zamjena ekrana

Nokia zamjena ekrana u iServiceu uvijek je sigurna, brza i kvalitetna. Zamjena ekrana najčešće je gotova u jednom radnom danu ako se korisnik najavi za dolazak. iService trudi se širenjem znanja, praćenjem trendova i čestim pogodnostima izići ususret svakom korisniku Nokie. Na zamijenjeni ekran na Nokia uređaju vrijedi garancija od šest mjeseci. Cijena zamjene ekrana za Nokia uređaj ovisi o kojem je uređaju tj. Nokia modelu riječ. iService.hr često omogućuje razne popuste za plaćanje gotovinom ili karticama, stoga uvijek možete odlično proči. Novi ekran na Nokia omogućit će da, koji god model Nokia imate, izgleda kao da ste ga tek otpakirali. Javite nam se putem e-pošte na info@iservice.hr ili putem inboksa na Facebooku. Pogledajte zaštitne maske, eksterne baterije i ostalu dodatnu opremu za Samsung u našoj internetskoj trgovini klikom na ovu poveznicu.

Nokia mobitel smartphone servis

Nokia mobitel smartphone servis obuhvaća mnoge popravke na Nokia uređaju kao što je zamjena ekrana, zamjena baterije, popravak konektora punjenja, popravak home tipke, popravak kamere, zamjena leće na stražnjoj kameri, popravak tipki za pojačavanje i stišavanje glasnoće, čišćenje zvučnika, zamjena zvučnika, popravak mikrofona, popravak proximity senzora, prijenos podataka s jednog uređaja na drugi, prijenos podataka s jednog operativnog sustava na drugi. Javite nam se putem telefona na brojeve ili pošaljite poruku putem kontakt forme ispod, na e-poštu na info@iservice.hr ili putem inboksa na Facebooku. Pogledajte zaštitne maske, eksterne baterije i ostalu dodatnu opremu za Nokia u našoj internetskoj trgovini klikom na ovu poveznicu.

Nokia promjena baterije

Nokia promjena baterije brza je i kvalitetna te omogućuje da Nokia nesmetano radi kao da je tek kupljen u trgovini. Zamjena baterije najčešće je gotova u nekoliko sati ako imamo potrebnu bateriju u zalihama. Svaka zamjena baterije na Nokia ima garanciju od šest mjeseci. Prestanite strepiti i tražiti utičnice oko sebe. iService često omogućuje odlične ponude i sniženja baterija za Nokia, stoga ćete u iServiceu uvijek odlično proći. Javite nam se putem e-pošte na info@iservice.hr ili putem inboksa na Facebooku. Pogledajte zaštitne maske, eksterne baterije i ostalu dodatnu opremu za Nokia u našoj internetskoj trgovini klikom na ovu poveznicu.

Masarykova 18
Svakim danom: 08-20 h, subotom: zatvoreno
Ul. grada Vukovara 20
Svakim danom: 08-20 h, subotom od 09 - 14 h
Scarpina 3, Rijeka
Svakim danom: 08-20 h, subotom od 09 - 14 h

Pošalji poruku u iService

[contact-form-7 404 "Not Found"]