LG Servis

LG servis obuhvaća mnoge popravke na LG uređaju kao što je zamjena stakla, zamjena baterije, zamjena ekrana, popravak konektora, popravak home tipke, popravak kamere, zamjena leće, popravak tipki za pojačavanje i stišavanje glasnoće, čišćenje zvučnika, popravak mikrofona, popravak proximity senzora, prijenos podataka s jednog uređaja na drugi, prijenos podataka s jednog operativnog sustava na drugi. Javite nam se putem telefona na brojeve ili pošaljite poruku putem kontakt forme ispod, na e-poštu na info@iservice.hr ili putem inboksa na Facebooku. Pogledajte zaštitne maske, eksterne baterije i ostalu dodatnu opremu za LG u našoj internetskoj trgovini klikom na ovu poveznicu.

LG zamjena stakla

LG promjena stakla u iServiceu uvijek je sigurna, brza i kvalitetna. Zamjena stakla najčešće je gotova u jednom radnom danu ako se korisnik najavi za dolazak. iService trudi se širenjem znanja, praćenjem trendova i čestim pogodnostima izići ususret svakom korisniku LG uređaja. Na zamijenjeno staklo na LGu vrijedi garancija od tri mjeseca. Cijena zamjene stakla za LG ovisi o kojem je uređaju tj. LG modelu riječ. iService.hr često omogućuje razne popuste za plaćanje gotovinom ili karticama, stoga uvijek možete odlično proči. Novo staklo na LGu omogućit će da, koji god model LGa imate, izgleda kao da ste ga tek otpakirali. Javite nam se putem e-pošte na info@iservice.hr ili putem inboksa na Facebooku. Pogledajte zaštitne maske, eksterne baterije i ostalu dodatnu opremu za LG u našoj internetskoj trgovini klikom na ovu poveznicu.

LG promjena baterije

LG promjena baterije brza je i kvalitetna te omogućuje da LG nesmetano radi kao da je tek kupljen u trgovini. Zamjena baterije najčešće je gotova u nekoliko sati ako imamo potrebnu bateriju u zalihama. Svaka zamjena baterije na LG ima garanciju od šest mjeseci. Prestanite strepiti i tražiti utičnice oko sebe. iService često omogućuje odlične ponude i sniženja baterija za LG, stoga ćete u iServiceu uvijek odlično proći. Javite nam se putem e-pošte na info@iservice.hr ili putem inboksa na Facebooku. Pogledajte zaštitne maske, eksterne baterije i ostalu dodatnu opremu za LG u našoj internetskoj trgovini klikom na ovu poveznicu.

Masarykova 18
Svakim danom: 08-20 h, subotom: zatvoreno
Ul. grada Vukovara 20
Svakim danom: 08-20 h, subotom od 09 - 14 h
Scarpina 3, Rijeka
Svakim danom: 08-20 h, subotom od 09 - 14 h

Pošalji poruku u iService

[contact-form-7 404 "Not Found"]