iPhone 6/6S

Brza dostava
i besplatna iznad
300 kn!

Korisnička podrška
Radnim danom od
08-20 h

Sigurna kupovina
pouzećem, virmanom
ili na kartice

 • 0 out of 5

  Baseus Impact maska za iPhone 6/6S

  Baseus Impact maska za iPhone 6/6S

  Baseus Impact maska za iPhone 6 i iPhone 6S izrađena je od plastike i dostupna je u crnoj, crvenoj i svijetlo roza boji. Idealna je za one koji žele zaštititi uređaj od grebanja i padova. Minimalističkim dizajnom i zanimljivim bojama istaknut ćete decentnost i eleganciju.

  89,00 Kn
 • 0 out of 5

  Black Rock Embedded iPhone 7 Piano

  Black Rock Embedded iPhone 7 Piano

  Kad je vidite uživo, sve je jasno. Ova zaštitna maska već na prvi pogled izgleda čvrsto, pouzdano, kvalitetno i lijepo. Napravljena je od kvalitetne čvrste plastike s gumenim gornjim i donjim rubovima koji ublažavaju udarce pri padu. Kvaliteta maske testirana je padom s visine od jednog i pol metra. Svi utori na uređaju su lako dostupni. Crnim minimalističkim dizajnom istaknut ćete eleganciju. Ova je zaštitna maska primjenjiva na iPhone 6, 6S i 7.

  189,00 Kn
 • 0 out of 5

  Black Rock Transparent maska za iPhone 6/6S

  Black Rock silikonska maska

  Odličnog njemačkog dizajna, napravljena kako bi idealno zaštitila Vaš uređaj prilikom padova.

  Istaknuti rubovi, kako bi se zaštitile najkritičnije točke na uređaju.

   

  149,00 Kn
 • 0 out of 5

  Griffin Survivor Clear

  Griffin Survivor Clear zaštitna maska za iPhone 6/6S/7

  Griffin Survivor Clear zaštitna maska za iPhone 6/6S/7 je čvrsta, jaka i sigurna baš kao što i sam naziv opisuje. Ono što je odlikuje je ugrađeni sustav za raspršivanje udaraca pri padu prije nego li udarac utječe na uređaj. Daje na prvi pogled do znanja da vas neće iznevjeriti pri padovima sa standardne visine.

  Omogućuje vrhunsku zaštitu uređaju od grebanja, a testirana je pri padu na beton s visine od 1.2 metra, no napominjemo kako ne biste to trebali osobno isprobavati. Napravljena je od TPU/polikarbonata koji omogućuje impresivnu zaštitu. Minimalističkog je dizajna s prozirnim kućištem i crnim rubovima. Svi su utori i tipke na uređaju zaštićeni, a s druge strane lako su dostupni. Ovo je maska za one koji žele vrhunsku zaštitnu masku koja ih nikada neće iznevjeriti.

  189,00 Kn
 • 0 out of 5

  Griffin Survivor core kućište za iPhone 6/6S/7

  Griffin Survivor core kućište za iPhone 6/6S

  Čvrsta je kao što i izgleda. Ova zaštitna maska pruža izvrsnu zaštitu vašem uređaju pri padu čas s dva metra visne. Pristaje savršeno uz iPhone 6/6S modele.

  189,00 Kn
 • 0 out of 5

  Just Cavalli Booklet sensitive za iPhone 6

  Just Cavalli Booklet sensitive za iPhone 6

  Zaštitna maska s potpisom Cavallija omogućuje dobru zaštitu uređaju pri padu i od grebanja. Dostupna je u dvije kombinacije boja sa zanimljivim leopardovim printom, a zaslon je zaštićen posebnom tkaninom preko koje se možete javiti na mobitel. Ovo je odličan spoj mode, zaštite i praktičnosti po izvrsnoj cijeni.

  179,00 Kn
 • 0 out of 5

  Puro Detachable flip za iPhone 7

  Puro 2 u 1 preklopna futrola za iPhone 7

  Kompletna zaštita za Vaš uređaj. Futrola izrađena od visoko kvalitetne kože, sa mogučnošću rastavljanja. Kad Vam dosadi preklop, jednostavno samo rasklopite na masku. Sa unutarnje strane preklopa se nalaze pretinci za kartice i novac.

  179,00 Kn 143,20 Kn
 • 0 out of 5

  Redneck Airluxe zaštitna maska

  Redneck Airluxe zaštitna maska

  Zaštitna maska za iPhone 6, 6S, 7, i 8 omogućuje odličnu zaštitu uređaju od grebanja i pri padu. Napravljena je čvrstog i laganog TPU materijala, pozadina joj je prozirna, a strane su obojene. Dolazi u kombinaciji prozirne sa svjetloplavom, bijelom, prozirnom svjetloroza bojom. Laka je dostupnost svih utora na uređaju. Zaštitna se maska lako stavlja i skida s uređaja. Minimalističkog je dizajna što omogućuje jednostavan izgled uređaju bez da mu previše narušava originalan izgled.

  129,00 Kn
 • 0 out of 5

  Redneck Mydas maska za iPhone 6/7/8

  Silikonska zaštitna maska sa ružičastim šljokastim uzorkom.

  199,00 Kn
 • POPUST!!!
  0 out of 5

  Redneck Prima preklopna maska za iPhone 6

  Redneck Prima preklopna maska

  Izrađena od kvalitetne, prošivene umjetne kože. Ova futrola neće samo odlično zaštititi Vaš uređaj, već će vam zamjeniti i novčanik zahvaljujuči pretincima sa unutarnje strane. 3 za kartice te jedan veči za novac.

  159,00 Kn 109,00 Kn
 • 0 out of 5

  Redneck Prima zaštitno kućište

  Redneck Prima zaštitno kućište

  Zaštitno kućište za iPhone 6, 6S, 7 i 8 omogućuje potpunu zaštitu iPhoneu sa svih strana. Kućište je napravljeno od umjetne kože, tanko je i lagano. S unutrašnje strane ima tri pretinca za kartice, minimalističkog je dizajna i crne je boje. Idealno je za sve koji žele zaštititi uređaj sa svih strana, a da pritom izgleda lijepo i profinjeno. Maska je kompatibilna s iPhoneom 6, 6S, 7 i 8.

  149,00 Kn 119,20 Kn
 • 0 out of 5

  Redneck Svelto maska za iPhone 6/6S

  Redneck Svelto maska

  Izrađena od ultra tanke, savitljive plastike. Namjenjena zaštiti uređaja od ogrebotina bez da nagrdi njegov prvotni izgled. Jednostavna i praktična zaštita.

  99,00 Kn
 • POPUST!!!
  0 out of 5

  Just Cavalli TPU Leopard zaštitna maska

  Just Cavalli TPU Leopard zaštitna maska

  Just Cavalli TPU Leopard zaštitna maska za iPhone 6 je poznata po pružanju izvrsne zaštite i stila: intenzivne boje tvore pozadinu nalik leopardu iz koje izvire Just Cavalli logo sa blago refleksivnim efektom. Maska napravljena od ultra otpornog materijala sa “anti-shock” svojstvima, pruža zaštitu od udaraca i ogrebotina.

  169,00 Kn 99,00 Kn
 • 0 out of 5

  Puro Ultra Slim zaštitna maska za iPhone 6

  Puro Ultra Slim zaštitna maska za iPhone 6 je ultra tanka, lagana i fleksibilna. Uz masku dolazi i zaštita ekrana.

  89,00 Kn
 • 0 out of 5

  Case Mate Tough Naked zaštitna maska za iPhone 6 / 7 / 8

  Tough Naked je dvoslojna zaštitna maska za iPhone 6 sa transparentnim finishem i ultra slim dizajnom.
  Lagana maska, minimalističkog dizajna pruža potpunu zaštitu od udaraca i padova uz elegantne kromirane tipke koje daju vašem uređaju kompletan i sjajan izgled.

  229,00 Kn