iPhone 6/6S

Brza dostava
i besplatna iznad
300 kn!

Korisnička podrška
Radnim danom od
08-20 h

Sigurna kupovina
pouzećem, virmanom
ili na kartice

 • 0 out of 5

  Baseus Glitter zaštitna maska za iPhone 6/6S/7

  Baseus Glitter maska za iPhone 6/6S/7

  Ova zaštitna maska je idealna za sve koji vole crnu boju, minimalizam i vidljiv Appleov logo na uređaju, a pritom žele zaštiti uređaj jednostavnom i profinjenom zaštitnom maskom koja neće nagrditi ljepotu uređaja. Napravljena je od kvalitetnog silikona, a „anti-impact“ izradom će zaštititi uređaj pri svakom padu i od grebanja. Svi utori na uređaju su lako dostupni kao i sve tipke kojima upravljate. Maska je lagana i tanka što omogućuje jednostavno stavljanje i skidanje maske s uređaja.

  149,00 Kn
 • 0 out of 5

  Baseus Impact maska za iPhone 6/6S

  Baseus Impact maska za iPhone 6/6S

  Baseus Impact maska za iPhone 6 i iPhone 6S izrađena je od plastike i dostupna je u crnoj, crvenoj i svijetlo roza boji. Idealna je za one koji žele zaštititi uređaj od grebanja i padova. Minimalističkim dizajnom i zanimljivim bojama istaknut ćete decentnost i eleganciju.

  89,00 Kn
 • 0 out of 5

  Black Rock Air plastično kućište za iPhone 6/6S/7

  Black Rock Air plastično kućište za iPhone 6/6S/7

  Prekrasnog minimalističkog dizajna ova prozirna zaštitna maska sa silikonskim savitljivim rubovima omogućuje odličnu zaštitu uređaju kao i neutralan izgled. Savršena je za one koji žele zaštiti uređaj, a da se ne mijenja izgled uređaja. Lagana je za korištenje jer ima savitljive rubove koji omogućuju lako stavljanje i skidanje maske s uređaja.

  189,00 Kn
 • 0 out of 5

  Black Rock Embedded iPhone 7 Piano

  Black Rock Embedded iPhone 7 Piano

  Kad je vidite uživo, sve je jasno. Ova zaštitna maska već na prvi pogled izgleda čvrsto, pouzdano, kvalitetno i lijepo. Napravljena je od kvalitetne čvrste plastike s gumenim gornjim i donjim rubovima koji ublažavaju udarce pri padu. Kvaliteta maske testirana je padom s visine od jednog i pol metra. Svi utori na uređaju su lako dostupni. Crnim minimalističkim dizajnom istaknut ćete eleganciju. Ova je zaštitna maska primjenjiva na iPhone 6, 6S i 7.

  189,00 Kn
 • 0 out of 5

  Black Rock Flex Carbon maska

  Black Rock Flex Carbon maska

  Zaštitite omiljeni uređaj odličnom minimalističkom zaštitnom maskom Black Rock. Savitljiva je, vrlo tanka, unutrašnja strana joj je presvučena mikrovlaknima. Lako se stavlja na uređaj svi su utori i tipke na uređaju lako dostupni. Omogućuje odličnu zaštitu uređaju pri padu s manjih visina i od grebanja. Isprepletenoga je uzorka, crne je boje i minimalističkog dizajna što omogućuje uređaju neutralan i decentan izgled. Ova je zaštitna maska prilagodljiva za iPhone 6, 6S, 7 i 8.

  149,00 Kn 119,20 Kn
 • 0 out of 5

  Black Rock Transparent maska za iPhone 6/6S

  Black Rock silikonska maska

  Odličnog njemačkog dizajna, napravljena kako bi idealno zaštitila Vaš uređaj prilikom padova.

  Istaknuti rubovi, kako bi se zaštitile najkritičnije točke na uređaju.

   

  149,00 Kn
 • 0 out of 5

  Griffin Survivor Clear

  Griffin Survivor Clear zaštitna maska za iPhone 6/6S/7

  Griffin Survivor Clear zaštitna maska za iPhone 6/6S/7 je čvrsta, jaka i sigurna baš kao što i sam naziv opisuje. Ono što je odlikuje je ugrađeni sustav za raspršivanje udaraca pri padu prije nego li udarac utječe na uređaj. Daje na prvi pogled do znanja da vas neće iznevjeriti pri padovima sa standardne visine.

  Omogućuje vrhunsku zaštitu uređaju od grebanja, a testirana je pri padu na beton s visine od 1.2 metra, no napominjemo kako ne biste to trebali osobno isprobavati. Napravljena je od TPU/polikarbonata koji omogućuje impresivnu zaštitu. Minimalističkog je dizajna s prozirnim kućištem i crnim rubovima. Svi su utori i tipke na uređaju zaštićeni, a s druge strane lako su dostupni. Ovo je maska za one koji žele vrhunsku zaštitnu masku koja ih nikada neće iznevjeriti.

  189,00 Kn
 • 0 out of 5

  Griffin Survivor core kućište za iPhone 6/6S/7

  Griffin Survivor core kućište za iPhone 6/6S

  Čvrsta je kao što i izgleda. Ova zaštitna maska pruža izvrsnu zaštitu vašem uređaju pri padu čas s dva metra visne. Pristaje savršeno uz iPhone 6/6S modele.

  189,00 Kn
 • 0 out of 5

  Just Cavalli Booklet sensitive za iPhone 6

  Just Cavalli Booklet sensitive za iPhone 6

  Zaštitna maska s potpisom Cavallija omogućuje dobru zaštitu uređaju pri padu i od grebanja. Dostupna je u dvije kombinacije boja sa zanimljivim leopardovim printom, a zaslon je zaštićen posebnom tkaninom preko koje se možete javiti na mobitel. Ovo je odličan spoj mode, zaštite i praktičnosti po izvrsnoj cijeni.

  179,00 Kn 99,00 Kn
 • 0 out of 5

  Just Cavalli iPhone 6 Wings maska

  Just Cavalli maska

  Izrađena od kvalitetnog silikona kako bi pružila odličnu zaštitu, a potpis Cavalli-a i raznovrsnost boja i dizajna izdvaja Vas od večine.

   

  189,00 Kn 99,00 Kn
 • POPUST!!!
  0 out of 5

  Just Cavalli Leo Giraffa maska za iPhone 6/6S

  Just Cavalli Leo Giraffa silikonska maska za iPhone 6 i 6S

  Just Cavalli Leo Giraffa silikonska maska za iPhone 6/6S napravljena je od odličnog silikona koji uređaju pruža zaštitu pri padu i čuva ga od ogrebotina. Volite se isticati odjećom i obućom, držite do modnih trendova i smatrate da je tajna u detaljima? Zaštitna maska s Cavallijevim potpisom je idealan detalj koji će upotpuniti vaš dnevni „look“.

   

  169,00 Kn 99,00 Kn
 • POPUST!!!
  0 out of 5

  Just Cavalli Leo Zebra TPU zaštitna maska za iPhone 6/6S/7

  Just Cavalli Leo Zebra TPU zaštitna maska za iPhone 6/6S/7

  Zaštitna maska s potpisom Cavallija u zebrastom i šljokičastom uzorku je napravljena je od čvrste savitljive plastike koja pruža odličnu zaštitu uređaju pri padu i od grebanja. Naglasite svoju neobičnost ovom maskom koja je dostupna u tri boje: zelenoj, sivoj i roza. Maksa je kompatibilna s modelima iPhonea 6, 6S i 7.

  189,00 Kn 99,00 Kn
 • POPUST!!!
  0 out of 5

  Just Cavalli Leo zvijezda maska za iPhone 6 i 6S

  Just Cavalli Leo zvijezda silikonska maska za iPhone 6 i 6S

  Just Cavalli Leo zvijezda silikonska maska za iPhone 6/6S napravljena je od odličnog silikona koji uređaju pruža zaštitu pri padu i čuva ga od ogrebotina. Volite se isticati odjećom i obućom, držite do modnih trendova i smatrate da je tajna u detaljima? Zaštitna maska s Cavallijevim potpisom je idealan detalj koji će upotpuniti vaš dnevni „look“.

  169,00 Kn 99,00 Kn
 • POPUST!!!
  0 out of 5

  Just Cavalli Leo-Fire maska

  Just Cavalli Leo-Fire iPhone 6 maska

  Just Cavalli silikonska maska za iPhone 6, odlične izrade, te predivnog dizajna. Pretvoriti će Vaš Iphone u pravu malu senzaciju, a ujedino ga i zaštiti ukoliko negdje padne. Uzorak Leoparda i vatre plavoj kombinaciji svakako će Vas izdvojiti iz mase

  169,00 Kn 99,00 Kn
 • 0 out of 5

  Puro Detachable flip za iPhone 7

  Puro 2 u 1 preklopna futrola za iPhone 7

  Kompletna zaštita za Vaš uređaj. Futrola izrađena od visoko kvalitetne kože, sa mogučnošću rastavljanja. Kad Vam dosadi preklop, jednostavno samo rasklopite na masku. Sa unutarnje strane preklopa se nalaze pretinci za kartice i novac.

  179,00 Kn 143,20 Kn