iPhone X/Xs

Brza dostava
i besplatna iznad
300 kn!

Korisnička podrška
Radnim danom od
08-20 h

Sigurna kupovina
pouzećem, virmanom
ili na kartice

 • POPUST!!!
  0 out of 5

  Baseus Simple Maska

  Baseus Simple Maska

  Zaštitite iPhone X jednostavnom Baseusovom maskom. Napravljena je od silikona i svojim anti-impact dizajnom štiti uređaj pri padu i od ogrebotina. Svi su utori i tipke na uređaju lako dostupni. Maska se lako stavlja i skida s uređaja. Dostupna je u prozirno-crnoj boji i prozirnoj. Omogućuje uređaju jednostavan i decentan izgled.

  99,00 kn 79,00 kn
 • 0 out of 5

  Case 44 No.1 maska iPhone X/XS

  Ultra tanka, fleksibilna, i lagana zaštitna maska. Prozirna silikonska zaštita sa savršenim prijanjanjem uz uređaj.

  99,00 kn
 • 0 out of 5

  Case Mate Tough Clear zaštitna maska

  Case Mate Tough Clear zaštitna maska za iPhone X 

  Omogućite svojem iPhoneu X najbolju zaštitnu masku. Case Mate Tough Clear zaštitna maska za iPhone X testirana pri padu je s tri metra visine. Otporna je na grebanje i ne prima na sebe nikakvu boju. Metalne tipke nalaze se sa strane maske. Maska je prozirna što omogućuje neutralan, jednostavan i elegantan izgled uređaju. Na rubovima je fleksibilnija za lakše korištenje, a svi rubovi su zadebljani kako bi pomoću shock-absorbing tehnologije spriječile štetu.

  Koliko Case Mate vjeruje u kvalitetu ove zaštitne maske pokazuje činjenica da nudi za ovu zaštitnu masku ograničenu doživotnu garanciju. Ako trebate vrhunsku zaštitu koja vas nikada neće iznevjeriti, ovo je maska za vas!

  229,00 kn 183,00 kn
 • 0 out of 5

  Nillkin Frosted Shield maska iPhone X/XS

  Ultra tanka maska od kvalitetne plastike, sa grubom završnom obradom stražnje strane za protuklizni učinak.

  139,00 kn
 • 0 out of 5

  Nillkin Liquid silikonska maska iPhone X/XS

  Silikonska maska, svilena na dodir, a čvrsta kao zaštita od razbijanja.

  159,00 kn
 • 0 out of 5

  Nillkin TPU+Tempered glass maska za iPhone X/XS

  Maska kreirana od 3 različita materijala za kompletnu zaštitu uređaja. Silikonski obrub za maksimalno ublažavanje padova, plastična tanka pozadina za zaštitu od grebanja, te dodatno kaljeno staklo za pozadinu i zaštitu od razbijanja zadnje strane uređaja.

  149,00 kn
 • 0 out of 5

  Puro iPhone X 2 u 1 maska i staklo Nude

  Puro iPhone X 2 u 1 maska i staklo Nude

   

  Zaštitite svoj omiljeni iPhone X potpunom zaštitnom opremom. Zaštitna maska i kaljeno staklo dolaze u paketu za vrhunsku zaštitu iPhonea X. Maska je savitljiva, napravljena od silikona. Prozirna je što uređaju omogućuje neutralan izgled. Svi su utori na uređaju lako dostupni. Lagana je i tanka i omogućuje dobru zaštitu od grebanja i pri padu.

   

  U paketu s maskom dolazi i kaljeno staklo za iPhone X. Staklo se na uređaj lako stavlja i omogućuje odličnu zaštitu novom velikom zaslonu. Otporno je na grebanje i udarce, a debljina mu iznosi samo 0.33 mm pa ga gotovo nećete ni primijetiti, a odlično će i dalje odrađivati svoj posao.

  199,00 kn 159,20 kn
 • POPUST!!!
  0 out of 5

  Puro iPhone X Nude zaštitna maska

  Puro iPhone X Nude zaštitna maska

   

  Zaštitna maska za iPhone X omogućuje odličnu zaštitu uređaju od grebanja i pri padovima s manje visine. Napravljena je od silikona što omogućuje savitljivost i lagano stavljanje maske na uređaj. Svi su utori na uređaju lako dostupni. Ova je zaštitna maska dostupna u prozirnoj i crnoj prozirnoj što uređaju omogućuje neutralan izgled.

  109,00 kn 87,00 kn
 • 0 out of 5

  Redneck TPU maska

  Redneck TPU maska

  Zaštitite iPhone X odličnom TPU zaštitnom maskom. Zaštitna maska je ultra tanka, prozirna, savitljiva, a svi su utori na uređaju lako dostupni. Maska je minimalističkog dizajna i lako se stavlja i skida s uređaja.

  99,00 kn 79,00 kn
 • 0 out of 5

  Rock Ultra Thin zaštitna maska

  Rock Ultra Thin zaštitna maska

  Zaštitna maska za iPhone X napravljena je od TPU materijala (kombinacija plastike i silikona) koji omogućuje odličnu zaštitu uređaju pri padu i od grebanja. Gumeni rubovi maske u tamno plavoj su boji i prostiru se od ruba do ruba. Tanka je, lagana i lako se stavlja i skida s uređaja. Pozadina maske je prozirna i napravljena od čvršće plastike koja onemogućuje grebanje pozadine. Minimalistički dizajn ne narušava izgled uređaju.

  149,00 kn 119,00 kn