Brza dostava
i besplatna iznad
300 kn!

Korisnička podrška
Radnim danom od
08-20 h

Sigurna kupovina
pouzećem, virmanom
ili na kartice

 • 0 out of 5

  Apple iPhone X

  iPhone X

   

  Impresivan zaslon

  Najnoviji 5,8-inčni Super Retina zaslon savršeno leži u ruci i predivno izgleda. Zaslon iPhonea X ima oblik pravokutnika sa zaobljenim rubovima. Kada se mjeri kao standardni četverokut, zaslon ima dijagonalu od 5,85 inča (stvarno vidljivo područje je manje). Zahvaljujući novim tehnikama i tehnologijama, zaslon savršeno prati oblik uređaja i svaki njegov zaobljeni ugao.

   

  Prvi OLED zaslon koji zadovoljava visoke standarde iPhonea odlikuju prekrasne, vjerno reproducirane boje, duboke nijanse crne, visoka svjetlina i kontrast od 1 000 000:1.

   

  Kamera

  Fotkajte predivne selfije s izoštrenim prednjim planom i zamućenom pozadinom. TrueDepth kamera analizom preko 50 različitih mišićnih pokreta može bilo koji izraz tvog lica preslikati na neki od 12 Animojija.

   

  Dvojna kamera od 12 MP

  Veći i brži 12 MP senzor. Novi filter boja. Dublji pikseli. I nova telekamera s optičkom stabilizacijom. Obje stražnje kamere imaju optičku stabilizaciju slike i brze objektive zahvaljujući kojima čak i pri slabom osvjetljenju možete snimiti savršenu fotografiju ili video. Kamere sa širokokutnim i teleobjektivom omogućuju optičko i digitalno zumiranje do 10 puta za fotografije, odnosno 6 puta za videozapise.

   

  Face ID

  Lice je lozinka. Face ID siguran je nov način za otključavanje uređaja i provjeru identiteta. Face ID je krajnje jednostavno postaviti. Pokreće ga kamera TrueDepth koja emitira i analizira preko 30 tisuća nevidljivih točaka pomoću kojih će precizno, dubinski mapirati vaše lice.

   

   

  A11 Bionic Čip

  Najmoćniji i najpametniji čip u svijetu pametnih telefona, s neuronskim pogonom koji može obaviti do 600 milijardi operacija u sekundi. Novi procesor ima četiri jezgre za energetsku učinkovitost i dvije jezgre za performanse. Prve su do 70, a druge do 25 posto brže nego kod čipa A10 Fusion. Zahvaljujući strojnom učenju, Face ID lako prepoznaje fizičke promjene u izgledu tvog lica.

   

  Kontroler performansi druge generacije i posebno konstruirana baterija omogućuju i do dva sata duže trajanje baterije nego kod iPhonea 7. Vijek trajanja baterije razlikuje se s obzirom na način upotrebe i konfiguraciju. Dodatne informacije potraži na: www.apple.com/hr/batteries.

   

  Apple je konstruirao novi 3-jezgreni grafički procesor koji je do 30 posto brži od A10 Fusiona. A11 Bionic proširio je granice proširene stvarnosti koju možete doživjeti u igrama i aplikacijama.

   

  Bežično punjenje

  Adio kabeli, iPhone X je velikim koracima zakoračio u bežičnu budućnost. Punite ga na punjaču za bežično punjenje u hotelima, kafićima i zračnim lukama diljem svijeta. Kompatibilni podmetači za bežično punjenje prodaju se zasebno.

   

  iOS 11

  Telefon s ekranom koji ide od ruba do ruba zahtijeva i potpuno novi OS, s novim mogućnostima i gestama. Šaljite Animojije u porukama. Prilagodite Kontrolni centar i slušajte glazbu s bilo kojeg zvučnika putem AirPlayja. Iskusite fenomenalne AR igre i aplikacije na najvećoj platformi za proširenu stvarnost na svijetu.

  9.569,00 Kn10.999,00 Kn