Apple iPhone 8 Plus

Brza dostava
i besplatna iznad
300 kn!

Korisnička podrška
Radnim danom od
08-20 h

Sigurna kupovina
pouzećem, virmanom
ili na kartice

 • 0 out of 5

  Apple iPhone 8 Plus

  Apple iPhone 8 Plus

  Briljantan um
  Spektakularno stakleno kućište. Najpopularnija kamera na svijetu u nikad boljem izdanju. Najpametniji i najsnažniji čip za pametne telefone. Superjednostavno bežično punjenje. Dosad neviđene mogućnosti proširene stvarnosti. To je iPhone 8 Plus. Nova generacija iPhonea.

   

  Stakleno kućište
  Najotpornije staklo ikad viđeno na smartphoneu. Sprijeda i straga. Bojom usklađeno kućište od aluminija kakav se koristi u zrakoplovnoj industriji. Nove boje: svemirski siva, srebrna i zlatna.

   

  Otporan na vodu i prašinu
  Precizno je projektiran kako bi bio otporan na vodu i prašinu.
  * iPhone 8 i iPhone 8 Plus otporni su na prskanje, vodu i prašinu, a testirani su u kontroliranim laboratorijskim uvjetima s ocjenom IP67 prema standardu IEC 60529. Otpornost na prskanje, vodu i prašinu nije trajna te se može smanjiti kao posljedica normalne upotrebe. Ne pokušavaj puniti mokar iPhone; u korisničkom priručniku potraži upute za čišćenje i sušenje. Oštećenja od tekućina nisu pokrivena jamstvom.

   

  Bežično punjenje
  Staklena poleđina omogućuje jednostavno bežično punjenje.
  * Kompatibilni punjači za bežično punjenje prodaju se odvojeno. 

   

  Impresivan zaslon u dvije veličine
  Novi zaslon Retina HD od 4,7 i 5,5‑inča. Nikad ljepši zaslon Retina HD s True Toneom, 3D Touchem i širokim spektrom boja. Tehnologija True Tone automatski prilagođava balans bijele boje svjetlosnim uvjetima oko tebe. Za bolji pogled na stvari u svim situacijama. Zahvaljujući širokom spektru i najvjernijem prikazu boja u industriji, sve što vidiš na zaslonu intenzivnije je i realističnije. Dvodomenski pikseli omogućuju sjajan pogled na zaslon iz gotovo svakog ugla.

   

  Kamere
  S iPhoneom 8 Plus napredovao je i Portretni način snimanja. Prednji planovi sada su oštriji, a pozadine prirodnije zamućene. Dvojna kamera i nova tehnologija mapiranja lica omogućuju ti da se u Portretnom načinu snimanja poigraš sa svjetlom kao da si u pravom fotografskom studiju. Širokokutni i teleobjektiv na iPhoneu 8 Plus omogućuju optičko i digitalno zumiranje, do 10x za fotografije i 6x za videozapise.

   

  A11 Bionic
  Najmoćniji i najpametniji čip za smartphone.

   

  Brži procesor
  Upoznaj A11 Bionic. Novi procesor ima četiri jezgre za energetsku učinkovitost i dvije jezgre za performance. Prve su do 70, a druge do 25 posto brže nego kod čipa A10 Fusion.

   

  Energetska učinkovitost
  Kontroler performansi druge generacije po potrebi pruža dodatnu snagu bez utjecaja na trajanje baterije. Vijek trajanja baterije razlikuje se s obzirom na način upotrebe i konfiguraciju. Dodatne informacije potraži na www.apple.com/hr/batteries.

   

  Appleov grafički procesor
  Apple je konstruirao novi 3-jezgreni grafički procesor koji je do 30 posto brži od A10 Fusiona.

   

  Proširena stvarnost
  S čipom A11 Bionic uživat ćeš u AR aplikacijama i igrama koje će promijeniti tvoj pogled na svijet.

   

  Bežično punjenje
  Bežično punjenje za bežični svijet. Adio, kablovi! iPhone 8 je velikim koracima zakoračio u bežičnu budućnost. Kompatibilni punjači za bežično punjenje prodaju se odvojeno. Puni ga na punjaču za bežično punjenje u hotelima, kafićima i zračnim lukama diljem svijeta.

   

  iOS 11
  Veliki korak za iPhone. iOS je najnapredniji, najintuitivniji, i najsigurniji mobilni operativni sustav na svijetu koji će ti omogućiti da izvučeš maksimum iz svog iPhonea.

   

  Novo u iOS-u 11
  Šalji Animojije u Porukama. Prilagodi Kontrolni centar. I slušaj glazbu s bilo kojeg zvučnika putem AirPlaya.

   

  Proširena stvarnost
  Iskusi fenomenalne AR igre i aplikacije na najvećoj platformi za proširenu stvarnost na svijetu.

  6.899,00 kn8.399,00 kn