⚠️ Sniženja

⚠️ Sniženja
 • 0 out of 5

  Baseus Wireless Bluetooth slušalice

  Baseus Wireless Bluetooth slušalice

  Baseusove bežične slušalice dizajnirane su za svako uho. Omogućuju visoku kvalitetu zvuka. Uživat ćete u omiljenoj glazbi koja će biti pravi doživljaj gdje god krenuli. Otporne su na znoj svojim posebnim „anti-sweat“ dizajnom, stoga su idealne za sportaše. Spojite se bluetoothom na svoj uređaj i kontrolirajte na daljinu glazbu i pozive malim upravljačem. Praktičnost i kvaliteta u malim i jednostavnim Baseus bežičnim slušalicama.

  299,00 Kn 229,00 Kn
 • 0 out of 5

  Black Rock Flex Carbon maska

  Black Rock Flex Carbon maska

  Zaštitite omiljeni uređaj odličnom minimalističkom zaštitnom maskom Black Rock. Savitljiva je, vrlo tanka, unutrašnja strana joj je presvučena mikrovlaknima. Lako se stavlja na uređaj svi su utori i tipke na uređaju lako dostupni. Omogućuje odličnu zaštitu uređaju pri padu s manjih visina i od grebanja. Isprepletenoga je uzorka, crne je boje i minimalističkog dizajna što omogućuje uređaju neutralan i decentan izgled. Ova je zaštitna maska prilagodljiva za iPhone 6, 6S, 7 i 8.

  149,00 Kn 119,20 Kn
 • 0 out of 5

  Case Mate Gelli iPhone 5C silikonska maska

  Silikonska maska za iPhone 5c

  Savršena zaštita za Vašeg krhkog mobilnog ljubimca. Deblji tip silikona, te prelaz preko rubova uređaja, stavit će Vas bezbrižnima ukoliko uređaj padne.

  119,00 Kn 89,00 Kn
 • 0 out of 5

  Case Mate Studded maska za iPhone 5/5S/SE

  Stilizirana maska za iPhone 5, 5S, SE

   

  Interesantan dizajn i boja maske definitivno odskaču od svakodnevnice, a ujedino pružaju zaštitu Vašem uređaju.

  249,00 Kn 149,00 Kn
 • 0 out of 5

  Degauss Labs Vice Bluetooth

  Degauss Labs Vice Bluetooth slušalice

  Degauss Labs Vice Bluetooth slušalice idealne su za sve sportaše i ovisnike o adrenalinu jer su spremne na najteže vremenske uvjete. Vrhunska kvaliteta glazbe pratit će vas u svaku stopu gdje god krenuli i omogućit će vam uživanje u glazbi do šest sati neprekidne reprodukcije. Lagane su i kompatibilne s Apple, Android i Windows uređajima. Vrhunska kvaliteta zvuka zapakirana je u besprijekoran švedski minimalistički dizajn.

  749,00 Kn 524,30 Kn
 • 0 out of 5

  Haweel certificirani MFI Lightning kabel 2.4A

  HAWEEL MFI 2.4A Lightning kabel

   

  Brzinsko i pouzdano punjenje i sinkronizacija podataka zahvaljujući Apple certifikatu.

  Puniti ćete uređaj bez brige o mogučnosti kvara ili izbacivanja poruke ”ne podržan pribor”.

  129,00 Kn 90,30 Kn
 • 0 out of 5

  Haweel micro USB kabel dužine 2m

  Kvalitetan Micro USB kabel, za punjenje i sinkronizaciju uređaja. Univerzalnog tipa, odgovara svim uređajima sa micro konektorom. Dužina 2m.

  79,00 Kn 55,30 Kn
 • 0 out of 5

  Haweel Micro USB kabel univerzalni dužine 1m

  Kvalitetan kabel za sinkronizaciju i punjenje uređaja.

  Kompatibilan sa svim uređajima sa micro USB konektorom.

  Standardne dužine 1m.

  59,00 Kn 41,30 Kn
 • 0 out of 5

  Just Cavalli Booklet sensitive za iPhone 6

  Just Cavalli Booklet sensitive za iPhone 6

  Zaštitna maska s potpisom Cavallija omogućuje dobru zaštitu uređaju pri padu i od grebanja. Dostupna je u dvije kombinacije boja sa zanimljivim leopardovim printom, a zaslon je zaštićen posebnom tkaninom preko koje se možete javiti na mobitel. Ovo je odličan spoj mode, zaštite i praktičnosti po izvrsnoj cijeni.

  179,00 Kn 99,00 Kn
 • 0 out of 5

  Just Cavalli iPhone 6 Wings maska

  Just Cavalli maska

  Izrađena od kvalitetnog silikona kako bi pružila odličnu zaštitu, a potpis Cavalli-a i raznovrsnost boja i dizajna izdvaja Vas od večine.

   

  189,00 Kn 99,00 Kn
 • POPUST!!!
  0 out of 5

  Just Cavalli Leo Giraffa maska za iPhone 6/6S

  Just Cavalli Leo Giraffa silikonska maska za iPhone 6 i 6S

  Just Cavalli Leo Giraffa silikonska maska za iPhone 6/6S napravljena je od odličnog silikona koji uređaju pruža zaštitu pri padu i čuva ga od ogrebotina. Volite se isticati odjećom i obućom, držite do modnih trendova i smatrate da je tajna u detaljima? Zaštitna maska s Cavallijevim potpisom je idealan detalj koji će upotpuniti vaš dnevni „look“.

   

  169,00 Kn 99,00 Kn
 • POPUST!!!
  0 out of 5

  Just Cavalli Leo Zebra TPU zaštitna maska za iPhone 6/6S/7

  Just Cavalli Leo Zebra TPU zaštitna maska za iPhone 6/6S/7

  Zaštitna maska s potpisom Cavallija u zebrastom i šljokičastom uzorku je napravljena je od čvrste savitljive plastike koja pruža odličnu zaštitu uređaju pri padu i od grebanja. Naglasite svoju neobičnost ovom maskom koja je dostupna u tri boje: zelenoj, sivoj i roza. Maksa je kompatibilna s modelima iPhonea 6, 6S i 7.

  189,00 Kn 99,00 Kn
 • POPUST!!!
  0 out of 5

  Just Cavalli Leo zvijezda maska za iPhone 6 i 6S

  Just Cavalli Leo zvijezda silikonska maska za iPhone 6 i 6S

  Just Cavalli Leo zvijezda silikonska maska za iPhone 6/6S napravljena je od odličnog silikona koji uređaju pruža zaštitu pri padu i čuva ga od ogrebotina. Volite se isticati odjećom i obućom, držite do modnih trendova i smatrate da je tajna u detaljima? Zaštitna maska s Cavallijevim potpisom je idealan detalj koji će upotpuniti vaš dnevni „look“.

  169,00 Kn 99,00 Kn
 • POPUST!!!
  0 out of 5

  Just Cavalli Leo-Fire maska

  Just Cavalli Leo-Fire iPhone 6 maska

  Just Cavalli silikonska maska za iPhone 6, odlične izrade, te predivnog dizajna. Pretvoriti će Vaš Iphone u pravu malu senzaciju, a ujedino ga i zaštiti ukoliko negdje padne. Uzorak Leoparda i vatre plavoj kombinaciji svakako će Vas izdvojiti iz mase

  169,00 Kn 99,00 Kn
 • 0 out of 5

  Just Cavalli Leopard kućište za iPhone 5

  Just Cavalli Leopard kućište za iPhone 5

  Kućište za iPhone 5, 5S, SE s plavim leopard uzorkom i potpisom Cavallija je idealna za sve one koji žele svoj uređaj istaknuti u svojoj okolini. Maska je napravljena od kvalitetne plastike koja savršeno pristaje uz uređaj, a svi utori i tipke na uređaju su lako dostupni.

  189,00 Kn 99,00 Kn