Audio oprema

 • Jabra Bluetooth slušalica BT2045

  5.00 od 5

  Jabra Bluetooth slušalica BT2045

  Slušalica je kompatibilna s bilo kojim uređajem koji podržava bluetooth povezivanje. Jednostavnog je dizajna, a crna boja omogućuje profinjeni izgled. Slušalica je idealna za poslovne ljude jer omogućuje lakše obavljanje posla tijekom razgovora. U paketu sa slušalicom, dolazi i mikro USB punjač. Trajanje baterije je osam sati za vrijeme razgovora ili do deset dana u „standby“ opciji.

  189,00 Kn
 • SBS Bluetooth slušalica

  0 od 5

  SBS Bluetooth slušalica

  SBS bluetooth slušalica je kompatibilna s raznim pametnim telefonima i mobitelima koji podržavaju bluetooth povezivanje. Omogućuje jednostavniju komunikaciju dok vozite ili dok ste u uredu i trebate obavljati više posla odjednom. Jednostavna je za koristiti, lagana je i praktična. Slušalica ima mikro USB utor za punjenje. Dok je uređaj u „standby-u“, baterija traje do sto sati, a za vrijeme razgovora do četiri sata. Idealna je za poslovne ljude. Jednostavnog je dizajna, a crna boja joj daje profinjen, jednostavan i elegantan izgled.

  159,00 Kn
 • Baseus TIMK Bluetooth slušalica

  0 od 5

  Baseus TIMK Bluetooth slušalica

  Bluetooth slušalica omogućit će vam lakšu komunikaciju dok vozite, ali i dok radite. Crne je boje i prigodna je za sve situacije, posebice poslovne. Kompatibilna je sa svim pametnih telefonima koji podržavaju bluetooth povezivanje.

  169,00 Kn
 • Baseus Wireless Bluetooth slušalice

  0 od 5

  Baseus Wireless Bluetooth slušalice

  Baseusove bežične slušalice dizajnirane su za svako uho. Omogućuju visoku kvalitetu zvuka. Uživat ćete u omiljenoj glazbi koja će biti pravi doživljaj gdje god krenuli. Otporne su na znoj svojim posebnim „anti-sweat“ dizajnom, stoga su idealne za sportaše. Spojite se bluetoothom na svoj uređaj i kontrolirajte na daljinu glazbu i pozive malim upravljačem. Praktičnost i kvaliteta u malim i jednostavnim Baseus bežičnim slušalicama.

  299,00 Kn 229,00 Kn
 • Degauss Labs Avicii slušalice

  0 od 5

  Visoko kvalitetne slušalice koje će zadovoljiti i zahtjeve onih najzahtjevnijih.
  Omjer uloženog i dobivenog je savršen.

  299,00 Kn
 • Sony Bluetooth slušalice MDR-XB50BS

  0 od 5

  Sony slušalice MDR-XB50BS

  Uživajte u treniranju pomoću otpornih sportskih Sony Bluetooth slušalica. Otporne su na prskanje, omogućuju izvrstan zvuk, a individualni nastavci omogućuju savršeno pristajanje u svako uho.

  749,00 Kn
 • Mini linija Pioneer X-CM56-B

  0 od 5

  Mini linija Pioneer X-CM56-B

  Uživajte bežično u glazbi i internet radiju s podržanim uređajima kao što su pametni telefoni, digitalni audio playeri i osobna računala. Za pametne telefone ili digitalne audio playere koji podržavaju Bluetooth funkcije s NFC-om bežična postava ne može biti jednostavnija.

   

  Lako ju je složiti i koristiti. Namjestite zvučnike vertikalno ili horizontalno. Svojim jednostavnim drvenim dizajnom savršeno se uklapa u različite prostore. Uživajte bežičnom slušanju glazbe putem Bluetootha.

  1.999,00 Kn
 • Mini linija Pioneer X-CM32BT

  0 od 5

  Mini linija Pioneer X-CM32BT

  Neka vas veličina ove male linije ne zavara. Kvaliteta i jačina zvuka svakoga će iznenaditi kao i mnoge mogućnosti koje pruža ova linija. Spojite se Bluetoothom ili jednostavno priključite iPad, iPod ili iPhone. Također, linija ima i CD player, FM/AM Radio i priključak za USB. Dostupna je u crnoj boji.

  1.699,00 Kn
 • Veho ZS-3 sportske slušalice s mikrofonom

  0 od 5

  Veho ZS-3 sportske slušalice

  Bavite li se profesionalno ili amaterski nekim sportom, ove slušalice bit će idealni suputnik kroz najveće napore. Otpornost na znoj i vlagu, lakoća, udobnost i prijanjanje uz uho omogućit će vam jednostavnije treniranje i obavljanje zadataka. Ugrađeni mikrofon i kontrole za glasnoću omogućit će nesmetano treniranje i prilikom poziva.

  299,00 Kn 249,00 Kn
 • Apple Slušalice s daljinskim upravljačem i mikrofonom

  0 od 5

  Apple slušalice s daljinskim upravljačem i mikrofonom

   

  Za razliku od tradicionalnih okruglih slušalica, Apple je dizajnirao ove slušalice koje prate geometriju uha. Poseban dizajn čini slušalice ugodnijima za korištenje. Slušalice su iznutra napravljene tako da pojačavaju zvuk i smanjuju zvukove iz okoline što omogućuje vrhunsku kvalitetu slušanja glazbe.

   

  Slušalice također imaju i mali daljinski upravljač pomoću kojeg možete pojačati ili smanjiti zvuk, javiti se ili prekinuti poziv. Ovo je i svojevrsni hands free s obzirom na to da slušalice imaju ugrađen mikrofon.

   

  Ovo je zvuk kakav ste tražili. Ovo su slušalice!

  309,00 Kn
 • Sony bluetooth sportske slušalice AS600BT

  0 od 5

  Visoko kvalitetne sportske bežične slušalice Sony. Idealne za sportove na otvorenom, te zahvaljujuči ipx4 vodonepropusnom certifikatu, više nečete morati se sklanjati sa kiše prilikom trčanja, a mogučnost slušanja i do 8,5 h ne će vas ostaviti na cijedilu niti prilikom najdužeg treninga.

  649,00 Kn
 • Platinet Bluetooth sportske in-ear slušalice

  0 od 5

  Bluetooth slušalice Platinet, idealne za sportske aktivnosti. Zahvaljujuči bežičnom povezivanju i kontroliranju glazbe nesmetano će te obavljati svoje aktivnosti.

  Slušalice imaju i ugrađen mikrofon te kontrole za stišavanje i pojačavanje zvuka.

  249,00 Kn
 • Pioneer bluetooth slušalice SE-MJ771BT

  0 od 5

  Pioneer bluetooth slušalice

  Vrhunska kvaliteta zvuka i kompaktnost ovih slušalica čine ih odličnim u omjeru kvalitete i cijene.
  Zaboravite na zapetljane i potrgane kablove. Komande i mikrofon ugrađeni u kućište uvelike će vam olakšati kretanje bilo slušali glazbu ili  razgovarali na telefon.

  749,00 Kn
 • Slušalice Degauss Labs Pocket Couture

  0 od 5

  Pocket Couture by Degauss Labs

  Jednostavnost na prvom mjestu. Kontrola audio sadržaja i poziva putem jedne tipke. Ugrađeni mikrofon pružiti će nesmetane razgovore čime god se bavili. Odličan omjer cijene i kvalitete.

  179,00 Kn
 • Veho 360 Z-8 dizajnerske slušalice

  0 od 5

  Veho 360 Z-8 dizajnerske slušalice

  • Stilski oblikovane kako bi se istaknule u mnoštvu.
  • Vrhunski dorađen zvuk, sa tehnologijom otklanjanja vanjskih šumova za maksimalni doživljaj sadržaja.
  • Kožni jastučići namjenjeni savršenoj udobnosti i otklanjanju vanjskih smetnji