Kablovi i punjači

Kablovi i punjači
 • 0 out of 5

  Apple Lightning USB kabel dužine jedan metar

  Appleov Lightning USB kabel dužine jedan metar

  Ovo je originalan Appleov proizvod i dizajn. Dužina kabla iznosi jedan metar. Appleov bijeli lightning kabel ima standardni USB utor za punjače i lightning utor za punjenje novijih Appleovih uređaja poput iPhonea 5, 5S, 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, X. Kabel se može koristiti i na iPad uređajima koji imaju lightning dock.

  219,00 Kn
 • 0 out of 5

  Apple USB strujni adapter jačine 1A

  Appleov USB strujni adapter za europske utičnice s dva utora

  Napunite svoje Appleove uređaje originalnim Appleovim USB kućnim punjačem. Jednostavnog bijelog dizajna, ovaj USB punjač ima standardni USB utor koji ima nastavak za standardne europske utičnice s dva utora. Napominjemo da je u pakiranju isključivo USB kućni punjač BEZ USB kabla za punjenje.

  219,00 Kn
 • 0 out of 5

  Auto punjač Energizer MFI Certifikat i kabel

  Auto punjač Energizer MFI Certifikat i kabel

  Sigurno punite svoj iPhone i iPod u automobilu. Ovaj kabel ima MFI certifikat što znači da ga je odobrio Apple za svoje uređaje što omogućuje sigurnost za punjenje omiljenih Appleovih uređaja. U pakiranju se nalazi i bijeli kabel dužine jedan metar.

  149,00 Kn
 • 0 out of 5

  Baseus AUX kabel

  Baseus AUX kabel

  Odličan AUX sivi kabel duljine 120 cm zlatno-roza konektora za utore od 3,5 mm. Sa svojim standardnim konektorom, ovaj prozivod možete koristiti za razne uređaje i uživati u omiljenoj glazbi.

  79,00 Kn
 • 0 out of 5

  Bežični punjač Samsung

  Bežični punjač Samsung

  Ovo je idealan punjač za sve one koji vole jednostavnost, minimalizam i koji lako trgaju kablove. Stavite uređaj na bežični punjač i punjenje će započeti. Bez spajanja kablova, bez zapetljavanja.

  299,00 Kn
 • 0 out of 5

  Haweel certificirani MFI Lightning kabel 2.4A

  HAWEEL MFI 2.4A Lightning kabel

   

  Brzinsko i pouzdano punjenje i sinkronizacija podataka zahvaljujući Apple certifikatu.

  Puniti ćete uređaj bez brige o mogučnosti kvara ili izbacivanja poruke ”ne podržan pribor”.

  129,00 Kn
 • 0 out of 5

  Haweel micro USB kabel dužine 2m

  Kvalitetan Micro USB kabel, za punjenje i sinkronizaciju uređaja. Univerzalnog tipa, odgovara svim uređajima sa micro konektorom. Dužina 2m.

  79,00 Kn
 • 0 out of 5

  Haweel Micro USB kabel univerzalni dužine 1m

  Kvalitetan kabel za sinkronizaciju i punjenje uređaja.

  Kompatibilan sa svim uređajima sa micro USB konektorom.

  Standardne dužine 1m.

  59,00 Kn
 • 0 out of 5

  LDNIO Auto punjač 2 u 1, 3.1 mAH

  LDNIO Auto punjač 2 u 1, 3.1 mAH

  LDNIO auto punjač 2u1 idealan je za sve koji imaju naviku puniti uređaje u svom automobilu. Omogućuje 3.1a output i auto ID. Dolazi u bijeloj boji sa zlatnim detaljem na rubu. Uz ovaj proizvod dolazi i kabel koji omogućuje lakše punjenje uređaja i bolju dostupnost punjaču na daljinu. S ovim odličnim omjerom cijene i kvalitete, sigurno punite svoje uređaje u automobilu.

  89,00 Kn
 • 0 out of 5

  Nillkin MFI certifikat lightning kabel 1m

  Nillkin MFI certifikat lightning kabel 1m

  Nillkin lightning kabel omogućuje punjenje baterije te prijenos podataka i to sve s MFI (Made for iPhone) certifikatom. Kompatibilan je s iPhoneom, iPodom i iPadom. Modernog je i decentnog dizajna. Kabel je duljine jedan metar i napravljen je od TPE materijala u bijeloj boji što dosta podsjeća na Appleov tipični minimalistički dizajn kablova. Kabel omogućuje brzo 2.1A punjenje.

  149,00 Kn
 • 0 out of 5

  Originalan USB-C Samsungov punjač 2 u 1

  Originalan USB-C Samsungov punjač 2 u 1 (Fast charger)

  Napunite omiljeni Samsungov uređaj originalnim brzim punjačem s USB-C tipom kabla. Bijele je boje i kompatibilan je samo sa Sasmungovim uređajima koji imaju USB-C utor.

  199,00 Kn
 • 0 out of 5

  Originalni punjač za Samsung 2 u 1

  Originalni punjač za Samsung 2 u 1 (Fast charger)

  Brzo napunite omiljeni Samsungov uređaj gdje god krenuli originalnim Samsungovim punjačem. Kabel i adapter za utičnicu su originalni i kompatibilni su samo sa Samsungovim uređajima. Kabel i adapter dolaze u pakiranju i bijele su boje.

  189,00 Kn
 • 0 out of 5

  Samsung mikro USB kabel

  Samsung mikro USB kabel

  Brzo napunite omiljeni Samsungov uređaj gdje god krenuli originalnim Samsungovim kablom. Bijele je boje i kompatibilan je samo sa Samsungovim uređajima.

  109,00 Kn
 • 0 out of 5

  Veho charging dock iPhone/iPod

  Veho charging dock

  Postolje za punjenje i sinkronizaciju Apple uređaja.
  Sigurno punjenje i sinkronizacija zahvaljujući MFI Apple certificiranom lightning kabelu dužine 1,5m. Postolje je osigurano sa vakumskim čepićima, te se ne morate brinuti da će Vaš uređaj pasti sa postolja.

  239,00 Kn
 • 0 out of 5

  Veho Lightning kabel – Apple certifikat

  Veho Lightning kabel. Već poznati proizvođač kvalitetne dodatne opreme za smartphone. Apple certifikat (made for iPhone) pruža sigurno punjenje i sunkronizaciju iUređaja. Dužine 1 metar

  129,00 Kn