Kablovi i punjači

Kablovi i punjači
 • 0 out of 5

  Nillkin MFI certifikat lightning kabel 1m

  Nillkin MFI certifikat lightning kabel 1m

  Nillkin lightning kabel omogućuje punjenje baterije te prijenos podataka i to sve s MFI (Made for iPhone) certifikatom. Kompatibilan je s iPhoneom, iPodom i iPadom. Modernog je i decentnog dizajna. Kabel je duljine jedan metar i napravljen je od TPE materijala u bijeloj boji što dosta podsjeća na Appleov tipični minimalistički dizajn kablova. Kabel omogućuje brzo 2.1A punjenje.

  149,00 Kn
 • 0 out of 5

  LDNIO Auto punjač 2 u 1, 3.1 mAH

  LDNIO Auto punjač 2 u 1, 3.1 mAH

  LDNIO auto punjač 2u1 idealan je za sve koji imaju naviku puniti uređaje u svom automobilu. Omogućuje 3.1a output i auto ID. Dolazi u bijeloj boji sa zlatnim detaljem na rubu. Uz ovaj proizvod dolazi i kabel koji omogućuje lakše punjenje uređaja i bolju dostupnost punjaču na daljinu. S ovim odličnim omjerom cijene i kvalitete, sigurno punite svoje uređaje u automobilu.

  89,00 Kn
 • 0 out of 5

  Auto punjač Energizer MFI Certifikat i kabel

  Auto punjač Energizer MFI Certifikat i kabel

  Sigurno punite svoj iPhone i iPod u automobilu. Ovaj kabel ima MFI certifikat što znači da ga je odobrio Apple za svoje uređaje što omogućuje sigurnost za punjenje omiljenih Appleovih uređaja. U pakiranju se nalazi i bijeli kabel dužine jedan metar.

  149,00 Kn
 • 0 out of 5

  Baseus iPhone 7/7S Plus lightning audio kabel

  Baseus iPhone 7/7S Plus lightning audio kabel

  Uz ovaj kabel ne morate brinuti o glazbi niti utorima. Novi iPhone nema standardni 3.5 mm audio utor, ali s ovim kablom to nije problem. Duljina od 120 centimetara omogućuje praktično korištenje.

  99,00 Kn
 • 0 out of 5

  Baseus AUX kabel

  Baseus AUX kabel

  Odličan AUX sivi kabel duljine 120 cm zlatno-roza konektora za utore od 3,5 mm. Sa svojim standardnim konektorom, ovaj prozivod možete koristiti za razne uređaje i uživati u omiljenoj glazbi.

  79,00 Kn
 • 0 out of 5

  Bežični punjač Samsung

  Bežični punjač Samsung

  Ovo je idealan punjač za sve one koji vole jednostavnost, minimalizam i koji lako trgaju kablove. Stavite uređaj na bežični punjač i punjenje će započeti. Bez spajanja kablova, bez zapetljavanja.

  299,00 Kn
 • 0 out of 5

  Apple Lightning USB kabel dužine jedan metar

  Appleov Lightning USB kabel dužine jedan metar

  Ovo je originalan Appleov proizvod i dizajn. Dužina kabla iznosi jedan metar. Appleov bijeli lightning kabel ima standardni USB utor za punjače i lightning utor za punjenje novijih Appleovih uređaja poput iPhonea 5, 5S, 6, 6S, 7.

  219,00 Kn
 • 0 out of 5

  Apple USB strujni adapter jačine 1A

  Appleov USB strujni adapter za europske utičnice s dva utora

  Napunite svoje Appleove uređaje originalnim Appleovim USB kućnim punjačem. Jednostavnog bijelog dizajna, ovaj USB punjač ima standardni USB utor koji ima nastavak za standardne europske utičnice s dva utora. Napominjemo da je u pakiranju isključivo USB kućni punjač BEZ USB kabla za punjenje.

  219,00 Kn
 • 0 out of 5

  Veho charging dock iPhone/iPod

  Veho charging dock

  Postolje za punjenje i sinkronizaciju Apple uređaja.
  Sigurno punjenje i sinkronizacija zahvaljujući MFI Apple certificiranom lightning kabelu dužine 1,5m. Postolje je osigurano sa vakumskim čepićima, te se ne morate brinuti da će Vaš uređaj pasti sa postolja.

  239,00 Kn
 • 0 out of 5

  Haweel micro USB kabel dužine 2m

  Kvalitetan Micro USB kabel, za punjenje i sinkronizaciju uređaja. Univerzalnog tipa, odgovara svim uređajima sa micro konektorom. Dužina 2m.

  79,00 Kn
 • 0 out of 5

  Haweel Micro USB kabel univerzalni dužine 1m

  Kvalitetan kabel za sinkronizaciju i punjenje uređaja.

  Kompatibilan sa svim uređajima sa micro USB konektorom.

  Standardne dužine 1m.

  59,00 Kn
 • 0 out of 5

  Haweel certificirani MFI Lightning kabel 2.4A

  HAWEEL MFI 2.4A Lightning kabel

   

  Brzinsko i pouzdano punjenje i sinkronizacija podataka zahvaljujući Apple certifikatu.

  Puniti ćete uređaj bez brige o mogučnosti kvara ili izbacivanja poruke ”ne podržan pribor”.

  129,00 Kn
 • 0 out of 5

  Veho Lightning kabel – Apple certifikat

  Veho Lightning kabel. Već poznati proizvođač kvalitetne dodatne opreme za smartphone. Apple certifikat (made for iPhone) pruža sigurno punjenje i sunkronizaciju iUređaja. Dužine 1 metar

  129,00 Kn
 • 0 out of 5

  Just Wireless Lightning kabel 1,5 metar

  Just Wireless Lightning kabel. Dužine 1,5 m. Apple certificiran, pa ćete sa sigurnošču puniti svoje iUređaje bez brige da će se pojaviti greška ili oštečenje. Vrhunski materijal izrade samog kabla.

  169,00 Kn
 • 0 out of 5

  Just Wireless USB punjač – 10W 2,1A

  Zidni punjač Just Wireless, jačine 2.1 A, 10W. Pouzdan i brz. Dovoljne jačine za punjenje večih tableta, ili brzinsko punjenje manjih uređaja.

  149,00 Kn