Dodaci za auto

Dodaci za auto
 • 0 out of 5

  Apple AirPods

  Upoznaj bežične AirPods slušalice. Čim ih izvadiš iz kutijice, spremne su za suradnju sa svim tvojim Apple uređajima. Staviš ih u uši i odmah se povezuju. Kad pričaš, kristalno jasno prenose tvoj glas. Neviđen spoj jednostavnosti i tehnologije. Pravo malo čudo.

  1.449,00 Kn 1.304,00 Kn
 • 0 out of 5

  Apple lightning Aux adapter

  Originalni Apple Lightning adapter za slušalice.

  129,00 Kn 90,00 Kn
 • 0 out of 5

  Just Wireless auto punjač 2.4A

  Auto punjač jačine 2.4A, pruža dovoljnu jačinu i brzinu punjenja za sve Smartphone uređaje.

  69,00 Kn
 • 0 out of 5

  LDNIO Auto punjač 2 u 1, 3.1 mAH

  LDNIO Auto punjač 2 u 1, 3.1 mAH

  LDNIO auto punjač 2u1 idealan je za sve koji imaju naviku puniti uređaje u svom automobilu. Omogućuje 3.1a output i auto ID. Dolazi u bijeloj boji sa zlatnim detaljem na rubu. Uz ovaj proizvod dolazi i kabel koji omogućuje lakše punjenje uređaja i bolju dostupnost punjaču na daljinu. S ovim odličnim omjerom cijene i kvalitete, sigurno punite svoje uređaje u automobilu.

  89,00 Kn
 • 0 out of 5

  Nillkin bežični auto punjač

  Nillkin bežični magnetni auto punjač i nosač.

  Bežično napunite svog mobilnog ljubimca dok ste u automobilu, te imajte kontrolu i pogled na njega bez držanja u ruci. Magnetna funkcija prijanjanja čvrsto će ga držati na otvoru ventilacije ćak i prilikom naglog kočenja.

  329,00 Kn
 • 0 out of 5

  Univerzalni auto nosač za smartphone

  Praktični univerzalni auto nosač omogućava vam preglednije, jednostavnije i bolje korištenje vašeg smartphone-a za vrijeme vožnje bilo da se radi o klasičnom razgovoru ili korištenju navigacije.
  Nosač se posebnom “vakum kopčom” pričvrsti na vjetrobansko staklo, moguće ga je rotirati za 360 stupnjeva i možete ga koristiti za sve svoje gadgete zbog jedinstvenog način prijanjanja.

  79,00 Kn