Dodaci za auto

Dodaci za auto
 • 0 out of 5

  LDNIO Auto punjač 2 u 1, 3.1 mAH

  LDNIO Auto punjač 2 u 1, 3.1 mAH

  LDNIO auto punjač 2u1 idealan je za sve koji imaju naviku puniti uređaje u svom automobilu. Omogućuje 3.1a output i auto ID. Dolazi u bijeloj boji sa zlatnim detaljem na rubu. Uz ovaj proizvod dolazi i kabel koji omogućuje lakše punjenje uređaja i bolju dostupnost punjaču na daljinu. S ovim odličnim omjerom cijene i kvalitete, sigurno punite svoje uređaje u automobilu.

  89,00 Kn
 • 0 out of 5

  Plantronics M90 bluetooth slušalica

  Udobnost, kompaktnost te jednostavnost ove slušalice će Vas oduševiti. Mogučnost razgovora do 11h, 16 dana stand by, te do 180 dana hibernacijskog moda. Mogučnost spajanja 2 uređaja odjednom, te kontrola poziva jednog i drugog.

  332,00 Kn
 • 0 out of 5

  Plantronics Voyager Edge bluetooth slušalica

  Plantronics Voyager Edge bluetooth slušalica

  Voyager Edge bluetooth slušalica od Plantronicsa, dizajnom, specifikacijama, i razlučivošću jedna od najboljih bluetooth slušalica. Tri ugrađena mikrofona, izgladit će vaš glas i sugovornik neće imati problema prilikom razgovora ako se nalazite na nekom bučnom ili vjetrovitom mjestu. Slušalica je i otporna na vlagu i ako se dogode nezgode, nećete se morati brinuti oko kvara. U setu se nalazi i prenosni punjač koji će osigurati do 10 sati dodatnog rada, stoga nećete ostati bez baterije kada vam je to najpotrebnije.

  1.099,00 Kn
 • 0 out of 5

  Plantronics Explorer 500 bluetooth slušalica

  Bluetooth slušalica vrhunskog proizvođača Plantronics. Model više klase, sa opcijom pročiščavanja glasa, govornim navođenjem na 3 jezika (engleski, ruski, njemački). U setu se nalazi i magnetska USB kopča kako ne bi ostali bez baterije u nezgodno vrijeme.

  515,00 Kn
 • 0 out of 5

  Just Wireless auto punjač 2x USB, 1A

  Univerzalni auto punjač. Dvostruki USB utor, za punjenjeviše uređaja odjednom. Jačina punjenja je 1A po ulazu.

  149,00 Kn
 • 0 out of 5

  Univerzalni auto nosač za smartphone

  Praktični univerzalni auto nosač omogućava vam preglednije, jednostavnije i bolje korištenje vašeg smartphone-a za vrijeme vožnje bilo da se radi o klasičnom razgovoru ili korištenju navigacije.
  Nosač se posebnom “vakum kopčom” pričvrsti na vjetrobansko staklo, moguće ga je rotirati za 360 stupnjeva i možete ga koristiti za sve svoje gadgete zbog jedinstvenog način prijanjanja.

  79,00 Kn