Dodaci za auto

 • Veho Triple auto punjač

  0 od 5

  Veho Triple auto punjač

  Idealan za svako vozilo sa standardnim 12-18 V priključcima. Njegov crno-elegantni dizajn pristaje svakom interijeru automobila. Ono što ga čini posebnim jest sigurnosna značajka koja procjenjuje točnu jačinu struje, kad je uređaj napunjen i sprječava pregrijavanje. Veho Triple auto punjač idealan je za punjenje pametnih telefona, tableta, e-cigareta i drugih uređaja.

  129,00 Kn
 • Plantronics M90 bluetooth slušalica

  0 od 5

  Udobnost, kompaktnost te jednostavnost ove slušalice će Vas oduševiti. Mogučnost razgovora do 11h, 16 dana stand by, te do 180 dana hibernacijskog moda. Mogučnost spajanja 2 uređaja odjednom, te kontrola poziva jednog i drugog.

  332,00 Kn
 • Plantronics Voyager Edge bluetooth slušalica

  0 od 5

  Plantronics Voyager Edge bluetooth slušalica

  Voyager Edge bluetooth slušalica od Plantronicsa, dizajnom, specifikacijama, i razlučivošću jedna od najboljih bluetooth slušalica. Tri ugrađena mikrofona, izgladit će vaš glas i sugovornik neće imati problema prilikom razgovora ako se nalazite na nekom bučnom ili vjetrovitom mjestu. Slušalica je i otporna na vlagu i ako se dogode nezgode, nećete se morati brinuti oko kvara. U setu se nalazi i prenosni punjač koji će osigurati do 10 sati dodatnog rada, stoga nećete ostati bez baterije kada vam je to najpotrebnije.

  1.099,00 Kn
 • Plantronics Explorer 500 bluetooth slušalica

  0 od 5

  Bluetooth slušalica vrhunskog proizvođača Plantronics. Model više klase, sa opcijom pročiščavanja glasa, govornim navođenjem na 3 jezika (engleski, ruski, njemački). U setu se nalazi i magnetska USB kopča kako ne bi ostali bez baterije u nezgodno vrijeme.

  515,00 Kn
 • Just Wireless auto punjač 2x USB, 1A

  0 od 5

  Univerzalni auto punjač. Dvostruki USB utor, za punjenjeviše uređaja odjednom. Jačina punjenja je 1A po ulazu.

  149,00 Kn
 • Univerzalni auto nosač za smartphone

  0 od 5

  Praktični univerzalni auto nosač omogućava vam preglednije, jednostavnije i bolje korištenje vašeg smartphone-a za vrijeme vožnje bilo da se radi o klasičnom razgovoru ili korištenju navigacije.
  Nosač se posebnom “vakum kopčom” pričvrsti na vjetrobansko staklo, moguće ga je rotirati za 360 stupnjeva i možete ga koristiti za sve svoje gadgete zbog jedinstvenog način prijanjanja.

  79,00 Kn