iPhone zamjena baterije - odaberi i naruči

Prati naše premium popravke uređaja na instagramu

MacBook Air 2018 128GB MacBook Air 2018 128GB MacBook Air 2018 128GB MacBook Air 2018 128GB MacBook Air 2018 128GB
MacBook Air 2018 128GB MacBook Air 2018 128GB MacBook Air 2018 128GB MacBook Air 2018 128GB MacBook Air 2018 128GB

MacBook Air 2018 128GB

Šifra: MacBook Air 2018 128GB

Cijena

11.099.00 kn

dostupno odmah Dostupno odmah

dostupno odmah Besplatna dostava za narudžbu iznad 300 kn!

dostupno odmah Vrijeme isporuke: do 5 radnih dana

Naručene proizvode možete platiti:

dostupno odmah Kreditnim karticama na rate

dostupno odmah gotovinom prilikom preuzimanja

dostupno odmah virmanski / općom uplatnicom

dostupno odmah internet bankarstvom

13,3” Retina zaslon visoke rezolucije

48% više boja od prethodne generacije

Kristalno bistar tekst

Napredna sigurnost i praktičnost Touch ID-a sada su ugrađene i u MacBook Air. Samo stavi prst na Touch ID senzor i — u trenu — tvoj Mac se otključava. Pomoću otiska prsta također možeš brzo pristupati zaključanim dokumentima, bilješkama i postavkama sustava, bez unošenja još jedne lozinke.
MacBook Air ima Apple T2 Security Chip — drugu generaciju silikonskog čipa za Mac računala, kojeg je Apple posebno dizajnirao u svrhu dodatne sigurnosti. Kad upotrijebiš Touch ID da otključaš svoj Mac ili provjeriš autentičnost dokumenta, tvoji podaci ostaju sigurni. A uz paralelno kriptiranje podataka, svi tvoji podaci pohranjeni na SSD, automatski se i u cijelosti kriptiraju.

Tipkovnica MacBooka Air najnovije generacije sadrži Appleov leptirni mehanizam koji omogućuje četiri puta veću stabilnost tipaka od tradicionalnog mehanizma škara, veću responzivnost i ugodnije tipkanje. Tipke imaju pojedinačno pozadinsko LED osvjetljenje sa senzorom okolnog svjetla, što ti pomaže pri tipkanju u slabo osvijetljenom okruženju.

Force Touch trackpad omogućuje ti različite načine interakcije s Macom na temelju suptilnih razlika u pritisku. Gdje god da klikneš na trackpadu, imat ćeš preciznu kontrolu i ujednačen odgovor te dovoljno prostora za Multi-Touch geste poput spajanja prstiju i zumiranja. Tvoji će se prsti osjećati kao kod kuće.

Performanse
Cjelodnevni višenamjenski prijenosnik.
Premda teži samo 1,25 kg, novi MacBook Air nije slabić. Procesor Intel Core i5 osme generacije spreman je za sve tvoje dnevne aktivnosti, od čitanja mailova i pregledavanja weba pa do izrade Keynote prezentacija ili montiranja videozapisa u aplikaciji iMovie. Do 16 GB memorije dovoljno je za neometan rad čak i kad je otvoreno više aplikacija, dok ti SSD pohrana do 1,5 TB omogućuje pokretanje aplikacija u trenu i pruža obilje prostora za sve tvoje dokumente, fotografije i videozapise.

Do
16 GB memorije
Do 1,5 TB SSD pohrane
1,25 kg lagan
Procesor Intel Core i5 8. generacije
Najnaprednije bežične tehnologije: 802.11ac Wi‑Fi i Bluetooth 4.2
Samo 15,6 mm tanak

Vijek trajanja baterije
S baterijom koja traje do 12 sati, tvoj MacBook Air pun je energije za cijeli dan. Provjeravaj mailove, pregledavaj web, kupuj online, piši dokumente, gledaj videozapise, upravljaj proračunskim tablicama — i sve to bez priključivanja na struju. Letiš preko Atlantika? Pripremi filmove, jer MacBook Air spreman je za reprodukciju i do 13 sati — non-stop.

Thunderbolt 3 kombinacija je ultravisoke propusnosti i ultrasvestranosti industrijskog standarda USB‑C u jednom nabrijanom univerzalnom priključku — a MacBook Air ima ih dva. Thunderbolt 3 integrira prijenos podataka, punjenje i video izlaz u jedan priključak, što pruža propusnost do 40 Gb/s, dvostruko veću od Thunderbolta 2. Postojeće uređaje možeš spojiti pomoću kabela ili adaptera. Osim toga, Thunderbolt 3 jednak je sa svih strana, pa će se savršeno prikopčati kako god ga okreneš.

Uz najnovije tehnike obrade i ugađanja zvuka, MacBook Air zvuči bolje no ikad prije. Stereo zvučnici proizvode dvostruko jači bas i 25% su glasniji od prethodne generacije. A širi stereo stvara očaravajući audio doživljaj pri slušanju glazbe ili gledanju filma. FaceTime kamera visoke rezolucije omogućuje tvojim prijateljima i članovima obitelji da te vide kristalno jasno. A kombinacija od tri mikrofona preciznije bilježi tvoj glas prilikom FaceTime poziva ili diktata.

Apple predstavlja novu aluminijsku leguru koja pruža jednaku snagu, izdržljivost i besprijekornu završnu obradu — bez potrebe vađenja novog aluminija iz zemlje. Proizvodi se od prikupljenih krhotina otpadnog aluminija koje se raščlanjuju do razine atoma. Rezultat je kućište koje je nevjerojatno atraktivno i snažno, baš poput svih ostalih Appleovih kućišta. I najzeleniji Mac ikad proizveden.

macOS pokretačka je snaga svakog Maca. S njim možeš raditi stvari koje bi ti s drugim računalima bile nezamislive. To je zato što je macOS osmišljen upravo za hardver na kojem se vrti — i obratno. A macOS Mojave donosi inovativne značajke inspirirane iskustvom najnaprednijih korisnika, ali prilagođene svima.

Mac + iPhone
Tvoj Mac surađuje s tvojim iPhoneom bolje nego ijedno drugo računalo.

Poruke
Primaj poruke na Mac i šalji ih s njega. Sve poruke koje imaš na iPhoneu prikazuju se i na tvojem Macu, tako da su svi tvoji razgovori uvijek ažurni.

Handoff
Počni pisati dokument, mail, tekst, bilješku ili nešto drugo na svom Macu pa završi na iPhoneu — i obratno.

Opet lakši. Opet bolji.

  • trošak dostave obračunava se automatski prilikom kupnje proizvoda i izdaje vam se račun na kojem se nalazi cijena kupljenih proizvoda i cijena dostave
  • trošak dostave bit će iskazan u košarici uz cijenu proizvoda
  • trošak dostave na području Republike Hrvatske je fiksan i iznosi 30,00 kn bez obzira na težinu, volumen ili adresu kupca
  • za iznos narudžbe iznad 300,00 kn trošak dostave u cijelosti snosi iService
  • rok isporuke proizvoda, kod kojih je navedeno da se nalaze na zalihi, na području cijele Hrvatske je 3 radna dana od dana zaključene narudžbe, izuzev proizvoda s posebnom napomenom
  • rok isporuke proizvoda, kod kojih je navedeno da se nalaze na zalihi, na hrvatske otoke je do 7 radnih dana
  • u slučaju promjene roka dostave ili bilo koje druge važne okolnosti za izvršenje narudžbe, kupca će o tome odmah obavijestiti naša služba za korisnike

Naručeni proizvodi pakirani su tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu/dostavi ne oštete. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pregledati. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pregledati pakiranje pošiljke. Ako pakiranje pošiljke ima vidljivih oštećenja/nedostataka, preporučujemo da kupac odbije primitak iste jer postoji mogućnost da je proizvod unutar takvog pakiranja oštećen. Odbijanjem primitka, dostavna služba će pošiljku vratiti Mondu, uz napomenu da pošiljka sadrži nedostatak.

Reklamacije vezane za nedostatke proizvoda te svi ostali prigovori mogu se izjaviti u pisanoj formi putem elektroničke ili obične pošte te usmeno putem telefona:

Često kupljeno zajedno

Free delivery icon

Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 300 kuna

Safe delivery icon

Brza i sigurna isporuka

HP Express najčešće unutar 2 radna dana

Safe shopping icon

100% sigurna kupovina

Osigurani smo najboljim certifikatima sigurnosti