AKCIJA!!!! -15% popusta na Samsung zamjene stakla A serije! Akcija traje do 30.9.2020.

AirPods Pro AirPods Pro AirPods Pro
AirPods Pro AirPods Pro AirPods Pro

AirPods Pro

Šifra: Airpods pro

Cijena

2.379.00 kn

dostupno odmah Dostupno odmah

dostupno odmah Besplatna dostava za narudžbu iznad 300 kn!

dostupno odmah Vrijeme isporuke: do 5 radnih dana

Naručene proizvode možete platiti:

dostupno odmah Kreditnim karticama na rate

dostupno odmah gotovinom prilikom preuzimanja

dostupno odmah virmanski / općom uplatnicom

dostupno odmah internet bankarstvom

 1. AirPods Pro otporne su na znoj i vodu te su prikladne za sportove i vježbanje izvan vode. Testirane su u kontroliranim laboratorijskim uvjetima i ocijenjene ocjenom IPX4 prema IEC standardu 60529. Otpornost na vodu i znoj nije trajna te se može smanjiti kao posljedica normalnog trošenja uslijed uporabe. Ne pokušavajte puniti mokre slušalice AirPods; pogledajte https://support.apple.com/kb/HT210711 za upute o čišćenju i sušenju. Kutijica za punjenje nije otporna na znoj i vodu.
 2. Radi s iPhoneom 8 i novijim te iPodom touch (7. generacije) s najnovijom verzijom sustava iOS, 12,9-inčnim iPadom Pro (2. generacije ili novijim), 11-inčnim iPadom Pro, 10,5-inčnim iPadom Pro, iPadom (5. generacije ili novijim), iPadom Air (3. generacije) i iPadom mini (5. generacije) s najnovijom verzijom sustava iPadOS.
 3. Testiranje je proveo Apple u listopadu 2019. na predprodukcijskim AirPods Pro slušalicama s kutijicom za bežično punjenje i softverom uparenim s iPhone 11 Pro Max jedinicama i predizdanjem softvera. Popis pjesama sastojao se od 358 pojedinačnih pjesama kupljenih u iTunes Storeu (AAC kodiranje od 256 Kb/s). Glasnoća je bila postavljena na 50 % s omogućenom aktivnom eliminacijom buke. Testiranje se sastojalo od pražnjenja punih baterija za AirPods Pro tijekom emitiranja zvuka sve dok jedna od slušalica nije prestala s reprodukcijom. Ispražnjene slušalice AirPods Pro bile su napunjene do 100 posto, a zatim je emitiranje zvuka nastavljeno sve dok jedna od njih nije prestala s reprodukcijom. Taj se ciklus ponavljao sve dok se i obje slušalice AirPods Pro i kutijica za punjenje nisu u potpunosti ispraznile. Trajanje baterije ovisi o postavkama uređaja, načinu upotrebe i mnogim drugim čimbenicima.
 4. Testiranje je proveo Apple u listopadu 2019. na predprodukcijskim AirPods Pro slušalicama s kutijicom za bežično punjenje i softverom uparenim s iPhone 11 Pro Max jedinicama i predizdanjem softvera. Popis pjesama sastojao se od 358 pojedinačnih pjesama kupljenih u iTunes Storeu (AAC kodiranje od 256 Kb/s). Glasnoća je bila postavljena na 50 % s omogućenom aktivnom eliminacijom buke. Vrijeme slušanja iznosilo je do 5 sati uz isključene funkcije aktivne eliminacije buke i podesive kontrole zvuka. Testiranje se sastojalo od pražnjenja punih baterija za AirPods Pro tijekom emitiranja zvuka sve dok jedna od slušalica nije prestala s reprodukcijom. Trajanje baterije ovisi o postavkama uređaja, načinu upotrebe i mnogim drugim čimbenicima.

Nove AirPods Pro pružaju savršenu čistoću zvuka, aktivnu izolaciju buke, bežično punjenje, te reprodukciju glazbe do 4,5 sati s jednim punjenjem, i preko 24 sati s punjenjem kroz kutijicu.

 • trošak dostave obračunava se automatski prilikom kupnje proizvoda i izdaje vam se račun na kojem se nalazi cijena kupljenih proizvoda i cijena dostave
 • trošak dostave bit će iskazan u košarici uz cijenu proizvoda
 • trošak dostave na području Republike Hrvatske je fiksan i iznosi 30,00 kn bez obzira na težinu, volumen ili adresu kupca
 • za iznos narudžbe iznad 300,00 kn trošak dostave u cijelosti snosi iService
 • rok isporuke proizvoda, kod kojih je navedeno da se nalaze na zalihi, na području cijele Hrvatske je 3 radna dana od dana zaključene narudžbe, izuzev proizvoda s posebnom napomenom
 • rok isporuke proizvoda, kod kojih je navedeno da se nalaze na zalihi, na hrvatske otoke je do 7 radnih dana
 • u slučaju promjene roka dostave ili bilo koje druge važne okolnosti za izvršenje narudžbe, kupca će o tome odmah obavijestiti naša služba za korisnike

Naručeni proizvodi pakirani su tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu/dostavi ne oštete. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pregledati. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pregledati pakiranje pošiljke. Ako pakiranje pošiljke ima vidljivih oštećenja/nedostataka, preporučujemo da kupac odbije primitak iste jer postoji mogućnost da je proizvod unutar takvog pakiranja oštećen. Odbijanjem primitka, dostavna služba će pošiljku vratiti Mondu, uz napomenu da pošiljka sadrži nedostatak.

Reklamacije vezane za nedostatke proizvoda te svi ostali prigovori mogu se izjaviti u pisanoj formi putem elektroničke ili obične pošte te usmeno putem telefona:

Free delivery icon

Besplatna dostava

Za narudžbe iznad
 300 kuna

Safe delivery icon

Brza i sigurna isporuka

HP Express najčešće unutar
 2 radna dana

Safe shopping icon

100% sigurna kupovina

Osigurani smo najboljim 
certifikatima sigurnosti