iPhone Servis

iPhone servis obuhvaća mnoge popravke na iPhone uređaju kao što je zamjena stakla, zamjena baterije, zamjena ekrana, popravak konektora, popravak home tipke, popravak kamere, zamjena leće, popravak tipki za pojačavanje i stišavanje glasnoće, čišćenje zvučnika, popravak mikrofona, popravak proximity senzora, prijenos podataka s jednog uređaja na drugi, prijenos podataka s jednog operativnog sustava na drugi. Javite nam se putem telefona na brojeve ili pošaljite poruku putem kontakt forme ispod, na e-poštu na info@iservice.hr ili putem inboksa na Facebooku. Pogledajte zaštitne maske, eksterne baterije i ostalu dodatnu opremu za iPhone u našoj internetskoj trgovini klikom na ovu poveznicu.

iPhone zamjena stakla

iPhone zamjena stakla u iServiceu uvijek je sigurna, brza i kvalitetna. Zamjena stakla najčešće je gotova u jednom radnom danu ako se korisnik najavi za dolazak. iService trudi se širenjem znanja, praćenjem trendova i čestim pogodnostima izići ususret svakom korisniku iPhonea. Na zamijenjeno staklo na iPhoneu vrijedi garancija od tri mjeseca. Cijena zamjene stakla za iPhone ovisi o kojem je uređaju tj. iPhone modelu riječ. iService.hr često omogućuje razne popuste za plaćanje gotovinom ili karticama, stoga uvijek možete odlično proči. Novo staklo na iPhoneu omogućit će da, koji god model iPhonea imate, izgleda kao da ste ga tek otpakirali. Javite nam se putem e-pošte na info@iservice.hr ili putem inboksa na Facebooku. Pogledajte zaštitne maske, eksterne baterije i ostalu dodatnu opremu za iPhone u našoj internetskoj trgovini klikom na ovu poveznicu.

iPhone promjena baterije

iPhone promjena baterije brza je i kvalitetna te omogućuje da iPhone nesmetano radi kao da je tek kupljen u trgovini. Zamjena baterije najčešće je gotova u nekoliko sati ako imamo potrebnu bateriju u zalihama. Svaka zamjena baterije na iPhoneu ima garanciju od šest mjeseci. Prestanite strepiti i tražiti utičnice oko sebe. iService često omogućuje odlične ponude i sniženja baterija za iPhone, stoga ćete u iServiceu uvijek odlično proći. Javite nam se putem e-pošte na info@iservice.hr ili putem inboksa na Facebooku. Pogledajte zaštitne maske, eksterne baterije i ostalu dodatnu opremu za iPhone u našoj internetskoj trgovini klikom na ovu poveznicu.

Masarykova 18
Svakim danom: 08-20 h, subotom: zatvoreno
Ul. grada Vukovara 20
Svakim danom: 08-20 h, subotom od 09 - 14 h
Scarpina 3, Rijeka
Svakim danom: 08-20 h, subotom od 09 - 14 h

Pošalji poruku u iService

[contact-form-7 404 "Not Found"]