Brzi smartphone, tablet i Mac servis
za tvrtke koje nemaju vremena čekati.

Na adresi Vaše tvrtke
servisiramo Vaš uređaj.

Prvi u Hrvatskoj nudimo uslugu popravaka smartphone-a, tableta i Mac računala na Vašoj adresi. Više nije potrebno gubiti vrijeme sa traženjem servisa niti na putovanja u servisne poslovnice, dovoljno je nazvati i mi krećemo k vama.

Štedimo Vaše vrijeme,
a Vaše vrijeme je dragocjeno.

Samo za popravak jednog uređaja Vi morate izgubiti minimalno 45min vožnje gradom, u slučaju slanja poštom gubitak je još veći, otprema, doprema i angažman produljuju gubitak vremena na više od 4 radna sata.

Servisne usluge, dijelove i opremu plaćate Virmanom.

Nama je bitno da Vi imate ispravan uređaj u što kraćem vremenu – odnosno, odmah. Naši serviseri u svojim vozilima na raspolaganju imaju preko 90% potrebnih za Vaš uređaj. Plaćate tek po primitkuračuna ili prema unaprijed dogovorenim uvjetima.

Koje koristi Vi imate od našeg novog poslovnog modela?

Plaćanje.

Plaćate tek po dolasku računa
ili dogovorenim uvjetima.

iBussiness prilagođen je svijet usluga i proizvoda za tvrtke i obrte. Osim dolaska na Vašu adresu i uklanjanja fizičkih i programskih oštećenja, onima koji sklope Ugovor o poslovnoj suradnji odobravamo mnoge druge pogodnosti.

Garancija.

Bez obzira da li je uređaju
istekla garancija

Na sve naše zahvate na uređaju bile one programske ili fizičke naravi ostvarujete garanciju iService-a, Ugrađenim dijelovima granacija je 6mj. od dana ugradnje dok je na svu dodatnu opremu garancija jednaka garanciji proizvođača.

Dijelovi.

Provjereni i originalni
dijelovi.

Dijelovi ugrađeni u Vaše uređaje isključivo su dobavljeni od provjerenih proizvođača i originalnih proizvođača. Jamčimo ispravnost na sve ugrađene komponente.

Ušteda.

Štedite vrijeme i
novac

Vrijeme koje ste izgubili na traženje servisa i putovanja prema istome, vrijeme je koje je nepovratno izgubljeno baš kao i prihodi koji su se u tom vremenu mogli ostvariti. Upravo ti troškovi sa izgubljenim prihodima znaju biti veći od cijene samog servisa.

Poslovnost.

Vodeći smo smartphone, tablet
i Mac servis

U segmentu malih i srednjih servisera komunikacijskih i računalnih uređaja, sa godišnjom minimalnom kvotom od 5000 servisiranih uređaja. Poslovnicama na više lokacija i potpunom prilagodbom klijentima. Uvijek korak ispred, iService.hr

Iskustvo.

Naši serviseri – naše najveće
investicije

Svi naši serviseri bili oni u našim poslovnicama ili na terenu, imaju znanja i sposobnosti otklanjati programska i fizička oštećenja u kratkom vremenu. Opremljeni su svim potrebnim specijaliziranim alatima i programskim podrškama.


Reakcije prvih klijenata

“ Rad u digitalnoj agenciji podrazumijeva konstatan rad na računalu. Većina računala u kreativnim industrijama, zbog svojih performansi je na Mac računalima, koji zbog zvoje politike imaju izrazito teško dostupne i dugotrajne servise. Najbolji partner po pitanju održavanja ove opreme definitivno je iService.hr sa svojim iBusiness načinom. Stigli su u roku pola sata, a dizajner je nastavio rad u roku od sat vremena. “

Dubravko Šimenc, Borovo

“ Zbog naravi posla, česta su oštećenja naših tableta a svaki popravak znači biti bez “alata“ barem jedan dan. Od kada smo otkrili mogućnost koju pruža iService sa svojim iBusiness načinom poslovanja, oštećenja naših tablet a (ali i smartphone-a) popravljaju se unutar naše tvrtke za svega sat do dva. “

Saša Santini, Korten

“ Velike tvrtke, a pri tom mislim na one sa 100 i više zaposlenika, i sa jednakim brojem smartphona unutar nje, svakako trebaju prepoznati mogućnosti koje se sa iBusiness načinom pružaju. Takve banalne stvari, poput pokvarenog zvučnika na smartphoneu zaposlenika, nekada znaju uvelike utjecati na poslovanje tako velike tvrtke. Od kada koristimo usluge iService-a odnosno, od kad imamo Ugovor o poslovnoj suradnji,o našim mobitelima “ne mislimo“. iBusiness je zapravo jedan outsource koje jednostavno moraš imati.“

Jasna Mikačić, Agrokor

Neke od renomiranih tvrtki
koje su već prepoznale našu uslugu

Javite nam se odmah

kontaktirati će Vas osoba zadužena za poslovne partnere u najkraćem mogućem roku

Vaš Email:

Ime tvrtke:

Vaše ime i prezime:

Kontakt telefon:

Broj smart uređaja u tvrtci je: