Huawei Servis

Huawei servis obuhvaća mnoge popravke na Huawei uređaju kao što su zamjena ekrana, zamjena baterije, popravak konektora punjenja, popravak home tipke, popravak kamere, zamjena leće stražnje kamere, popravak tipki za pojačavanje i stišavanje glasnoće, čišćenje zvučnika, popravak mikrofona, popravak proximity senzora, prijenos podataka s jednog uređaja na drugi, prijenos podataka s jednog operativnog sustava na drugi. Javite nam se putem telefona na brojeve ili pošaljite poruku putem kontakt forme ispod, na adresu e-pošte info@iservice.hr ili putem inboksa na Facebooku. Pogledajte zaštitne maske, eksterne baterije i ostalu dodatnu opremu za Huawei u našoj internetskoj trgovini klikom na ovu poveznicu.

Huawei zamjena stakla

Huawei zamjena stakla u iServiceu uvijek je sigurna, brza i kvalitetna. Zamjena stakla najčešće je gotova u jednom radnom danu ako se korisnik najavi za dolazak. iService trudi se širenjem znanja, praćenjem trendova i čestim pogodnostima izići ususret svakom korisniku Huawei uređaja. Na zamijenjeno staklo na Huaweiu vrijedi garancija od šest mjeseci. Cijena zamjene stakla za Huawei ovisi o kojem je uređaju tj. Huawei modelu riječ. iService.hr često omogućuje razne popuste za plaćanje gotovinom ili karticama, stoga uvijek možete odlično proći. Novo staklo na Huaweiu omogućit će da, koji god model Huaweia imate, izgleda kao da ste ga tek otpakirali. Javite nam se putem e-pošte na info@iservice.hr ili putem inboksa na Facebooku. Pogledajte zaštitne maske, eksterne baterije i ostalu dodatnu opremu za Huawei u našoj internetskoj trgovini klikom na ovu poveznicu.

Huawei promjena baterije

Huawei promjena baterije brza je i kvalitetna te omogućuje da Huawei nesmetano radi kao da je tek kupljen u trgovini. Zamjena baterije najčešće je gotova u nekoliko sati ako imamo potrebnu bateriju u zalihama. Svaka zamjena baterije na Huaweiu ima garanciju od šest mjeseci. Prestanite strepiti i tražiti utičnice oko sebe. iService često omogućuje odlične ponude i sniženja baterija za Huawei, stoga ćete u iServiceu uvijek odlično proći. Javite nam se putem e-pošte na info@iservice.hr ili putem inboksa na Facebooku. Pogledajte zaštitne maske, eksterne baterije i ostalu dodatnu opremu za Huawei u našoj internetskoj trgovini klikom na ovu poveznicu.

Masarykova 18
Svakim danom: 08-20 h, subotom: zatvoreno
Ul. grada Vukovara 20
Svakim danom: 08-20 h, subotom od 09 - 14 h
Scarpina 3, Rijeka
Svakim danom: 08-20 h, subotom od 09 - 14 h

Pošalji poruku u iService

[contact-form-7 404 "Not Found"]