HTC zamjena ekrana

HTC zamjena ekrana u iServiceu uvijek je sigurna, brza i kvalitetna. Zamjena ekrana najčešće je gotova u jednom radnom danu ako se korisnik najavi za dolazak. iService trudi se širenjem znanja, praćenjem trendova i čestim pogodnostima izići ususret svakom korisniku HTC. Na zamijenjen ekran na HTC vrijedi garancija od tri mjeseca. Cijena zamjene ekrana za HTC ovisi o kojem je uređaju tj. HTC modelu riječ. iService.hr često omogućuje razne popuste za plaćanje gotovinom ili karticama, stoga uvijek možete odlično proči. Novi ekran na HTCu omogućit će da, koji god model HTCa imate, izgleda kao da ste ga tek otpakirali. Javite nam se putem e-pošte na info@iservice.hr ili putem inboksa na Facebooku. Pogledajte zaštitne maske, eksterne baterije i ostalu dodatnu opremu za HTC u našoj internetskoj trgovini klikom na ovu poveznicu.

HTC zamjena baterije

HTC zamjena baterije brza je i kvalitetna te omogućuje da HTC nesmetano radi kao da je tek kupljen u trgovini. Zamjena baterije najčešće je gotova u nekoliko sati ako imamo potrebnu bateriju u zalihama. Svaka zamjena baterije na HTCu ima garanciju od šest mjeseci. Prestanite strepiti i tražiti utičnice oko sebe. iService često omogućuje odlične ponude i sniženja baterija za HTC, stoga ćete u iServiceu uvijek odlično proći. Javite nam se putem e-pošte na info@iservice.hr ili putem inboksa na Facebooku. Pogledajte zaštitne maske, eksterne baterije i ostalu dodatnu opremu za HTC u našoj internetskoj trgovini klikom na ovu poveznicu.

HTC Servis

HTC servis obuhvaća mnoge popravke na HTC uređaju kao što je zamjena ekrana, zamjena zakrivljenog ekrana, zamjena baterije, popravak konektora, popravak home tipke, popravak kamere, zamjena leće, popravak tipki za pojačavanje i stišavanje glasnoće, čišćenje zvučnika, popravak mikrofona, popravak proximity senzora, prijenos podataka s jednog uređaja na drugi, prijenos podataka s jednog operativnog sustava na drugi. Javite nam se putem telefona na brojeve ili pošaljite poruku putem kontakt forme ispod, na e-poštu na info@iservice.hr ili putem inboksa na Facebooku. Pogledajte zaštitne maske, eksterne baterije i ostalu dodatnu opremu za HTC u našoj internetskoj trgovini klikom na ovu poveznicu.

Masarykova 18
Svakim danom: 08-20 h, subotom: zatvoreno
Ul. grada Vukovara 20
Svakim danom: 08-20 h, subotom od 09 - 14 h
Scarpina 3, Rijeka
Svakim danom: 08-20 h, subotom od 09 - 14 h

Pošalji poruku u iService

[contact-form-7 404 "Not Found"]