Spašavanje podataka

Potrebni su ti podaci?

Spašavanje podataka

Unatoč kvaru ili totalnom uništenju pametnog telefona ili tableta ne trebate ostati bez svojih važnih podataka, slika, uspomena, kontakata i drugih važnih informacija.

Naši stručni djelatnici najsuvremenijom CPU Swap metodom mogu napraviti prebacivanje procesora i čipova sa neispravne matične ploče, na novu, ispravnu matičnu ploču. Upravo ovom tehnologijom do svojih podataka možete doći iako je uređaj:

  • u potpunosti neispravan
  • slomljen
  • bio u vodi
  • nema znakove života
  • ostali kvarovi

Uvjet izvlačenja podataka je da je memorija uređaja ispravna i neoštećena. Obratite nam se s punim povjerenjem kako bi napravili dijagnostiku i upoznali Vas s mogućnostima izvlačenja podataka iz Vašeg uređaja.

Kako naručiti servis? Servis možete naručiti putem našeg webshopa te iskoristiti dodatan popust od 50 kn na servis.

Kako dostaviti uređaj na servis? Uređaj možete dostaviti osobno u neku od naših poslovnica u Zagrebu, putem pošte ili možete zatražiti uslugu beskontaktnog servisa na području Zagreba.

Kako funkcionira beskontaktni servis? Putem webshopa odaberite stavku beskontaktnog servisa te će kolege preuzeti uređaj na Vašoj adresi, napravit će dijagnostiku, informirati Vas o cijeni popravka te nakon Vašeg pristanka popraviti uređaj i vratiti ga na Vašu adresu. Usluga (prikup, dijagnostika i dostava) beskontaktnog servisa je besplatna.

Koliko traje garancija na servis? Garancija na servis traje 3-6 mjeseci, ovisno o popravku. Za svaki pojedinačni popravak kolege će dati točnu informaciju o trajanju garancije.

Objavljeno: 31.03.2021 06:53