Servisna podrška za servise mobitela B2B

Usluga koja ti nedostaje

Servisna podrška za servise mobitela B2B

iService d.o.o. tvrtka je koju čini tim stručnjaka sa širokim spektrom znanja i poznavanja suvremenih elektroničkih telekomunikacijskih tehnologija specijaliziranih za popravak svih smartphone, tablet i Apple uređaja.

Iza nas je višegodišnje iskustvo u otklanjanju programskih (software) i fizičkih (hardware) nepravilnosti i oštećenja na suvremenim elektroničkim telekomunikacijskim uređajima.

Na Hrvatskom tržištu i tržištima u regiji ističemo se brzinom i kvalitetom usluge, kao i kvalitetom ugrađenih zamjenskih i dodatnih dijelova odnosno opreme. Većinu asortimana dijelova koje ugrađujemo čine dijelovi originalnih proizvođača dok se onaj manji dio koji nije moguće dopremiti od originalnih proizvođača, nabavlja isključivo od onih dobavljača koji zadovoljavaju naše visoke standarde. U oba slučaja, kvalitetu dijelova stavljamo ispred cijene, jer smatramo kako je naša usluga završena tek sa zadovoljstvom našeg korisnika.

Osim što nudimo usluge servisa krajnjim korisnicima, jedan dio našeg poslovanja usmjeren je na podršku ostalim servisa u Hrvatskoj. Za druge servise radimo

  • sve vrste reparacije zamjene stakla
  • popravak matičnih ploča
  • otklanjanje poteškoća softwarske i hardwarske prirode te svu tehničku i stručnu pomoć ukoliko je trebaju

Svim servisima nudimo izrazito povoljne cijene servisa uz našu standardnu garanciju kvalitete te brzu dijagnostiku i isporuku.

Sve informacije u vezi suradnje možete dobiti putem maila

mail: info@iService.hr mob: +385 91 400 5767

Naši ljubazni djelatnici rado će vam objasniti sve detalje uz suradnju i poslati vam specijalno prilagođen cjenik.

Objavljeno: 07.12.2020 01:00