Poslovna suradnja s Appleom donosi novitete za naše klijente

Popravi svoj uređaj originalnim dijelovima

Poslovna suradnja s Appleom donosi novitete za naše klijente

Od listopada 2022. godine iService d.o.o. sklopio je ugovor o poslovnoj suradnji s tvrtkom Apple te je time svojim klijentima dao mogućnost popravka Apple iPhone i Macbook uređaja van jamstvenog roka s original Apple dijelovima. Godine uspješnog poslovanja, edukacije zaposlenika i ulaganje u razvoj bili su glavni razlozi zašto je Apple odlučio surađivati s nama. iService d.o.o. tvrtka je koju čini tim stručnjaka sa širokim spektrom znanja i poznavanja suvremenih elektroničkih telekomunikacijskih tehnologija specijaliziranih za popravak svih smartphone, tablet i Apple uređaja.

Iza nas je višegodišnje iskustvo u otklanjanju programskih (software) i fizičkih (hardware) nepravilnosti i oštećenja na suvremenim elektroničkim telekomunikacijskim uređajima. Ugovaranjem suradnje dobili smo pristup svim originalnim Appleovim dijelovima, alatima, obuci, dijagnostici i resursima za obavljanje raznih popravaka izvan jamstvenog roka za iPhone i Mac uređaje.

Kako naši klijenti ne bi bili u zabludi, moramo napomenuti kako kao neovisni servis Apple uređaja van jamstvenog roka nije Apple ovlašteni servis za popravke koji obuhvaćaju garanciju. Popravci koje obavlja iService d.o.o. bit će isključeni iz Appleovog jamstva i iService d.o.o. će osigurati vlastito jamstvo za te popravke.

Danas u ponudi klijentima možemo ponuditi tri vrste servisnih dijelova

Original Apple dijelovi - programirani Apple dijelovi | garancija 6 mjeseci

Premium OEM - dijelovi visoke klase bez razlike u kvaliteti ali nisu original | garancija 3 - 6 mjeseci

Standard zamjenski - dijelovi niže kvalitete, nisu original, normalna funkcionalnost | garancija 3 - 6 mjeseci

Ono što nas također čini posebnim je da naručivanje servisa možete obaviti u poslovnici ili na jedinstvenom webshopu na linkovima ispod gdje na sve popravke dajemo 10% popusta + 50 kn web popust za sve servise neovisno o načinu plaćanja. 

iPhone popravci - Odaberi model

iPad popravci - Odaberi model

Apple Watch popravci - odaberi model

Macbook popravci - odaberi model

Na našim internet stranicama moguće je saznati status vašeg uređaja na popravku, zatražiti poziv u slučaju da nas ne možete dobiti ili nam je završilo radno vrijeme, također, možete rezervirati popravak u jednoj od naših poslovnica kako biste uštedjeli vrijeme ili prilikom posjeta našem gradu.

iService d.o.o. trenutno posluje na dvije lokacije u Zagrebu. Naše sjedište je u Ulici grada Vukovara 20 u blizini tramvajskih i drugih javnih prijevoza, a prisutni smo na Kvaternikovom trgu na adresi Heinzelova 4a.

*Vaš iService.hr tim *

Objavljeno: 25.10.2022 06:05