Macbook iMac servis računala

Profesionalni servis i podrška

Macbook iMac servis računala

U našim poslovnicama možete popraviti sve modele svojih Macbook i iMac računala. Naše stručno osoblje prije samog servisa napravit će kompletnu dijagnostiku i upoznat će Vas sa stanjem uređaja i cijenom servisa. Najčešći servisi koje vršimo na Macbook računalima su:

  • zamjene baterije
  • popravci matičnih ploča 
  • zamjena termalne paste
  • instalacije operativnih sustava
  • zamjena tipkovnice
  • ostali kvarovi

Važno je naglasiti kako servis radimo s originalnim Apple dijelovima na koje dajemo garanciju 3-6 mjeseci. Popravak Macbook računala traje od jednog do tri radna dana, ovisno o kvaru.

Kako naručiti servis? Servis možete naručiti putem našeg webshopa te iskoristiti dodatan popust od 50 kn na servis.

Kako dostaviti uređaj na servis? Uređaj možete dostaviti osobno u neku od naših poslovnica u Zagrebu, putem pošte ili možete zatražiti uslugu beskontaktnog servisa na području Zagreba.

Kako funkcionira beskontaktni servis? Putem webshopa odaberite stavku beskontaktnog servisa te će kolege preuzeti uređaj na Vašoj adresi, napravit će dijagnostiku, informirati Vas o cijeni popravka te nakon Vašeg pristanka popraviti uređaj i vratiti ga na Vašu adresu. Usluga (prikup, dijagnostika i dostava) beskontaktnog servisa je besplatna.

Koliko traje garancija na servis? Garancija na servis traje 3-6 mjeseci, ovisno o popravku. Za svaki pojedinačni popravak kolege će dati točnu informaciju o trajanju garancije.

Objavljeno: 29.03.2021 05:23