iPhone akcija!

Tjedan popusta iPhone XR & 11

iPhone akcija!

Ovaj tjedan donosimo odličnu akciju najčešćeg servisa kod nas. U periodu od 7 dana možete iskoristiti -37% popusta na zamjenu stakla ili kompletnog ekrana na iPhone 11 i iPhone XR.

Servis možete naručiti putem webshopa i ostvariti dodatni popust po modelima ispod

iPhone 11 Servis ekrana ili stakla klikni ovdje

iPhone XR Servis ekrana ili stakla klikni ovdje

Važno je naglasiti kako servis radimo OEM Apple dijelovima na koje dajemo garanciju za stakla 3 mjeseca a na ekrane kompletne 6 mjeseci. Popravak iPhone 11 & XR traje od jednog do tri radna dana, ovisno da li je popravak naručen putem webshopa ili je dostavljen u jednu od naših poslovnica.

Kako naručiti servis? Servis možete naručiti putem našeg webshopa na linkovima iznad te iskoristiti dodatan popust od 50 kn na servis. Naručeni servis putem webshopa možešte iskoristiti unutar 30 dana od dana naručivanja.

Kako dostaviti uređaj na servis? Uređaj možete dostaviti osobno u neku od naših poslovnica u Zagrebu, putem pošte ili možete zatražiti uslugu beskontaktnog servisa na području Zagreba.

Kako funkcionira beskontaktni servis? Putem webshopa odaberite stavku beskontaktnog servisa te će kolege preuzeti uređaj na Vašoj adresi, napravit će dijagnostiku, informirati Vas o cijeni popravka te nakon Vašeg pristanka popraviti uređaj i vratiti ga na Vašu adresu. Usluga (prikup, dijagnostika i dostava) beskontaktnog servisa je besplatna.

Akcija traje od 5.4. do 12.4. u ponoć.

iService.hr team

Objavljeno: 05.04.2021 13:23