iPad zamjena stakla

Akcija 20% popusta!

iPad zamjena stakla

Do kraja mjeseca donosimo odličnu akciju najčešćeg servisa na iPad uređajima a to su upravo razbijena stakla koja su na akciji do kraja mjeseca -20% popusta. Puknuto staklo na iPad uređajima koji su na akciji podrazumjeva da LCD - ekran radi normalno, da nema prekida u radu.

Servis možete naručiti putem webshopa i ostvariti dodatni popust po modelima ispod za iPad zamjenu stakla

iPad Air - naruči servis

iPad Air 2 - naruči servis

iPad 5 - naruči servis

iPad 6 - naruči servis

iPad 7- naruči servis

iPad 8- naruči servis

iPar Pro 9.7- naruči servis

Važno je naglasiti kako servis radimo OEM Apple dijelovima na koje dajemo garanciju za stakla 3 mjeseca. Popravak iPad tableta traje od jednog do tri radna dana, ovisno da li je popravak naručen putem webshopa ili je dostavljen u jednu od naših poslovnica.

Kako naručiti servis? Servis možete naručiti putem našeg webshopa na linkovima iznad te iskoristiti dodatan popust od 50 kn na servis. Naručeni servis putem webshopa možete iskoristiti unutar 30 dana od dana naručivanja. Plaćanja također birate unutar samog konfiguratora webshop naručivanja (kartično, virmanom, pouzećem, prilikom dolaska u poslovnicu te općom uplatnicom).

Kako dostaviti uređaj na servis? Uređaj možete dostaviti osobno u neku od naših poslovnica u Zagrebu, putem pošte ili možete zatražiti uslugu beskontaktnog servisa na području Zagreba.

Kako funkcionira beskontaktni servis? Putem webshopa odaberite stavku beskontaktnog servisa u procesu naručivanja te će kolege preuzeti uređaj na Vašoj adresi, napravit će dijagnostiku, informirati Vas o cijeni popravka te nakon Vašeg pristanka popraviti uređaj i vratiti ga na Vašu adresu. Usluga (prikup, dijagnostika i dostava) beskontaktnog servisa je besplatna i dostupna je samo na području Zagreba.

Akcija traje od 19.4. do 30.4.2021. u ponoć.

iService.hr team

Objavljeno: 18.04.2021 05:16