iBusiness kao sinonim za servis nove generacije

Logo

iBusiness kao sinonim za servis nove generacije

by M. S. - 14. lipnja 2016.

Najpoznatiji zagrebački servis za pametne telefone iService™, uveo novu diviziju u svoje poslovanje

Tvrtka iService je nakon višegodišnjeg iskustva u otklanjanju programskih te fizičkih nepravilnosti i oštećenja na suvremenim elektroničkim telekomunikacijskim uređajima odlučila proširiti svoje poslovanje novom uslugom nazvanom iBusiness.

Ova usluga pruža rješenja za poduzeća koja trebaju profesionalno, povoljno i učinkovito popravljanje uređaja i podršku za iste. Mnogi popravci koje su napravili u zadnjih šest godina odvijali su se u neposrednoj blizini ureda i upravo zbog toga prikupili su mnogo znanja i razumijevanja o tome kako poduzeća brinu o uređajima svojih zaposlenika. Vidjevši kako menadžment uređaja može biti veliko opterećenje i problem za IT službe iService™ odlučio je tome stati na kraj. iBusiness je zamišljen kao praktična usluga od koje bi svaka tvrtka imala veliku korist. Praktičnost ove usluge je otklanjanje kvara na bilo kojem smartphone i tablet uređaju na licu mjesta od strane zaposlenika iServicea™.

U samom početku poslovanja svoju uslugu pružali su samo odabranim klijentima kako bi bolje shvatili njihove potrebe. Na tome su gradili svoj tim i razvijali svoje usluge. Nova usluga iBusiness za cilj ima ukloniti probleme i nedostatak vremena potrebnog za menadžment uređaja poduzeća kroz profesionalno i praktično djelovanje. iBusiness nudi jedinstvena rješenja za svaku organizaciju ovisno o specifičnim potrebama. Sve popravke radi tim iskusnih i provjerenih stručnjaka, a samo najbolji od njih izlaze na teren.

iBusiness u potpunosti razumije važnost optimalnog funkcioniranja organizacije i stoga želi osigurati da uređaji zaposlenika budu u vrhunskom stanju kako bi se ostvarile visoke razine produktivnosti.

Ako Vam je usluga dolaska i popravka smartphona ili tableta potreba odmah, kliknite na ovaj link i popunite kontakt formu, kontaktirati će vas osoba zadužena za poslovne korisnike.

 

 Servis smartphone mobitela, tableta i Mac računala

iService.hr je servis za iPhone, Samsung, Huawei, HTC, Nokia, Sony i LG smartphone, mobitele i tablete. Brzi servis stakla, ekrana i baterija za smartphone, mobitele, tablete, laptope i PC dostupan je u Zagrebu i u Rijeci. Dogovorite brzi servis zakrivljenog stakla na Samsungu ili servis za iPhone.

iPhone servis mobitela smartphonea

servis iphone mobitela smartphona

Zamjena stakla

Promjena baterija

Samsung servis mobitela smartphonea

Servis samsung mobitela

Zamjena stakla

Promjena baterija

Huawei servis mobitela smartphonea

Servis samsung mobitela

Zamjena stakla

Promjena baterija

Windows phone servis mobitela smartphonea

Servis samsung mobitela

Zamjena stakla

Promjena baterija

HTC servis mobitela smartphonea

servis htc mobitela

Zamjena stakla

Promjena baterija

Nokia servis mobitela smartphonea

servis nokia mobitela

Zamjena stakla

Promjena baterija

LG servis mobitela smartphonea zagreb

servis lg mobitela

Zamjena stakla

Promjena baterija

Sony servis mobitela smartphonea

servis sony mobitela

Zamjena stakla

Promjena baterija